• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η τούρκικη εταιρεία OKCU Individual Automotive Concepts παρουσιάζει στη Γενεύη τη δική της πρόταση στην Mercedes-Benz V-Class.

Το τελικό αποτέλεσμα απαιτεί 3.350 ώρες δημιουργίας. Νομίζουμε πως έχουμε να κάνουμε με την επιτομή της πολυτέλειας και της άνεσης – ευρυχωρίας για 4 τυχερούς επιβάτες.

Δεν είναι μια τυχαία πρόταση, έχουμε δει αρκετές μετατροπές στο πολυτελές van της Mercedes. Δεν μπορούμε να θυμηθούμε κάποια που να μπορεί να συγκριθεί με τη δουλειά της OKCU.

Λίαρ τζετ εδάφους η V-Class

4.227 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/3/2017

Δείτε πώς η τούρκικη OKCU μεταμόρφωσε τη Mercedes-Benz V-Class σε ένα λίαρ τζετ με ρόδες, στην επιτομή της πολυτέλειας και της ευρυχωρίας στο δρόμο για τέσσερις τυχερούς επιβάτες.

 
Η τούρκικη εταιρεία OKCU Individual Automotive Concepts φτιάχνει custom οχήματα που κινούνται στο δρόμο, στη θάλασσα ή στον …αέρα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με το αντικείμενό μας, καθώς η φίρμα που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη παρουσιάζει στη Γενεύη τη δική της πρόταση στην Mercedes-Benz V-Class.
 
Δεν είναι, όμως, μια τυχαία πρόταση, έχουμε δει αρκετές μετατροπές στο πολυτελές van της Mercedes. Δεν μπορούμε να θυμηθούμε κάποια που να μπορεί να συγκριθεί με τη δουλειά της OKCU, με το τελικό αποτέλεσμα να απαιτεί 3.350 ώρες δημιουργίας. Νομίζουμε πως έχουμε να κάνουμε με την επιτομή της πολυτέλειας και της άνεσης – ευρυχωρίας για 4 τυχερούς επιβάτες.
   
Το πίσω τμήμα χωρίζεται από το μπροστά μέσω μιας μεγάλης τηλεόρασης. Από τις 4 αντικριστές πολυθρόνες, οι δύο πίσω έχουν τη δυνατότητα ανάκλησης, ενώ διαθέτουν υποπόδια αλλά και ανακλινόμενα τραπεζάκια. Υπάρχει και κρυμμένη καφετιέρα στην κεντρική κονσόλα, αλλά και ένα μικρό ψυγείο. Έχει προβλεφθεί χώρος αποθήκευσης του κρασιού και των κολονάτων ποτηριών, ενώ μάλλον highlight είναι ο έναστρος ουρανός στα πρότυπα της Rolls-Royce.