• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Larte Design χαρακτηρίζει την V-Class Black Crystal ως «λίαρ τζετ εδάφους» και γι αυτό το λόγο ντύνει το εσωτερικό της με ό,τι πιο εκλεκτό κυκλοφορεί.

Προκειμένου η V-Class Black Crystal να υποδηλώνει και εξωτερικά τη διαφορετικότητα και το εσωτερικό μεγαλείο της, η Larte Design την έντυσε με ένα bodykit.

Το σαλόνι χωράει μόνο τέσσερις επιβάτες, οι οποίοι όμως θα κάτσουν βασιλικά σε ανακλινόμενες πολυθρονάρες.

Στη διάθεσή τους οι επιβάτες έχουν μεγάλη επίπεδη τηλεόραση, προηγμένο ηχοσύστημα της Alpine και μίνιμπαρ αεροπορικού τύπου.

Λίαρ τζετ εδάφους

6.341 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/1/2016

Η Mercedes V-Class Black Crystal της Larte Design αποτελεί ένα mini bus, του οποίου η λογική και η χλιδή παραπέμπουν σε ιδιωτικό τζετ αεροπλάνο.

 
Στην προσπάθειά της να κάνει την Mercedes-Benz V-Class ακόμα πιο μοναδική και πολυτελή, ο οίκος μετατροπών Larte Design έφτιαξε την Mercedes-Benz V-Class Black Crystal, η οποία θα κάνει πρώτη παγκόσμια εμφάνιση στην προσεχή έκθεση της Γενεύης.

Η ίδια η εταιρεία χαρακτηρίζει το πόνημά της ως «λίαρ τζετ εδάφους» και γι αυτό το λόγο ντύνει το εσωτερικό της με ό,τι πιο εκλεκτό κυκλοφορεί: δέρμα, αλκαντάρα και ξύλο δένουν αρμονικά σε ένα σαλόνι που σχεδίασε η Klassen, μιμούμενη τη λογική των ιδιωτικών τζετ αεροπλάνων.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Το σαλόνι χωράει μόνο τέσσερις επιβάτες, οι οποίοι όμως θα κάτσουν βασιλικά σε ανακλινόμενες πολυθρονάρες. Στη διάθεσή τους έχουν μεγάλη επίπεδη τηλεόραση, προηγμένο ηχοσύστημα της Alpine και μίνιμπαρ αεροπορικού τύπου.

Προκειμένου, τέλος, η V-Class Black Crystal να υποδηλώνει και εξωτερικά τη διαφορετικότητα και το εσωτερικό μεγαλείο της, η Larte Design την έντυσε με ένα bodykit που περιλαμβάνει αλλαγμένη μάσκα, τροποποιημένους προφυλακτήρες, νέους τροχούς και πλευρικά μαρσπιέ.