Η Gazpromneft-Lubricants διαθέτει 6 εργοστάσια, στα οποία παράγει πάνω από 2.500 εμπορευύματα, συνολικού όγκου 500.000 τόνων.

Η ρώσικη απάντηση στα λιπαντικά

19.564 Επισκέψεις στο άρθρο

To AutoΤρίτη βρέθηκε στην πίστα του Ουγγαρόρινγκ, μετά από πρόσκληση της Gazpromneft-Lubricants για να διαπιστώσει από κοντά τη λειτουργικότητα των λιπαντικών G-Energy σε αγωνιστικές φόρμουλες. Παρακάτω θα διαβάσετε τις εμπειρίες μας από την αποστολή, αλλά και πολλές πληροφορίες για τα σχέδια της Gazpromneft Lubricants στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα αποτελεί μία από τις χώρες που επέλεξε η Gazpromneft-Lubricants για να επεκτείνει τις δραστηριότητές της, μέσω επιλεγμένου δικτύου διανομέων, οι οποίοι διανέμουν τα προιόντα της με τις επωνυμίες G-Energy και Gazpromneft, ενώ παράλληλα έχει ήδη δημιουργηθεί ο πρώτος σταθμός service στη χώρα μας με την ονομασία G-Energy Service. Μάλιστα η Ρωσική εταιρεία βλέπει πολύ θετικά την ελληνική αγορά, κάτι που μας επιβεβαίωσε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Marketing και Στρατηγικής Ανάπτυξης της Gazpromneft – Lubricants κ. Ρόμαν Ζίμοβετς, ο οποίος ανέφερε πως στα μελλοντικά τους σχέδια, η εταιρεία σκοπεύει να επεκτείνει σημαντικά τις δραστηριότητές της στη χώρα μας, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών service και διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες της. 

Η ταυτότητα της Gazpromneft-Lubricants
Η Gazpromneft-Lubricants είναι θυγατρική του βιομηχανικού κολοσσού της Gazprom Neft, η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή και την πώληση λιπαντικών και τεχνικών υγρών. Η ίδρυσή της έλαβε χώρα το Νοέμβριο του 2007 και για τις ανάγκες της παραγωγής της διαθέτει 6 εργοστάσια, τα οποία πληρούν τα πιστοποιητικά ISO, στη Ρωσία, την Ιταλία και τη Σερβία. Τα εργοστάσια παράγουν πάνω από 2,500 διαφορετικούς τύπους προιόντων, με το σύνολο της παραγωγής να ξεπερνάει τους 540,000 τόνους ετησίως. Τα προϊόντα της Gazpromneft-Lubricants συνολικά διανέμοντια σε 68 χώρες, ενώ διαθέτουν εγκρίσεις από 250 κορυφαίους κατασκευαστές, όπως, μεταξύ άλλων, η Mercedes-Benz, η Volkswagen, η Renault και η General Motors.

G-Energy η ναυαρχίδα της Gazprom Neft
Η G-Energy είναι η premium σειρά των λιπαντικών της Gazprom Neft και έχει σχεδιαστεί για να πληρεί τις ολοένα και πιο απαιτητικές προδιαγραφές των κατασκευαστών κινητήρων, συνδυάζοντας τεχνολογία και κορυφαία ποιότητα, με την παραγωγή τους να λαμβάνει χώρα στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της εταιρείας στο Μπάρι της Ιταλίας. Η καινοτομία των λιπαντικών G-Energy είναι στην τεχνολογία ACF (Adaptive Components Formula), η οποία ενεργοποιεί τα πρόσθετα του λιπαντικού ανάλογα με τα δεδομένα λειτουργίας του κινητήρα και τις εκάστοτε ανάγκες του, επιτρέποντας τη βέλτιστη απόδοση σε όλες τις συνθήκες, όπως για παράδειγμα σε απότομες επιταχύνσεις ή στα συνεχόμενα «σταμάτα-ξεκίνα» της οδήγησης στην πόλη.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SPRING SEAT
citroen