Gazpromneft Premium C3 5W-30

Gazpromneft Premium L 10W-40

G-Energy Service Line W 5W-40

Τα best-sellers της Gazpromneft Lubricants στην Ελλάδα

19.619 Επισκέψεις στο άρθρο

Ενδεικτικά παρουσιάζουμε 3 από τα πιο γνωστά λιπαντικά κινητήρων της Gazpromneft Lubricants στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας παρείχαν οι επίσημοι διανομείς της.

Gazpromneft Premium C3 5W-30
Πλήρως συνθετικά λάδια κινητήρων με μειωμένη περιεκτικότητα σε θείο, φωσφόρο και θειική τέφρα. Σχεδιασμένα για μοντέρνους τύπους κινητήρων βενζίνης υψηλής απόδοσης και κινητήρων ντίζελ ελαφρών οχημάτων, εξοπλισμένους με φίλτρο σωματιδίων πετρελαίου (DPF) και σύστημα καταλυτικής αναγωγής καυσαερίων (TWC). 

Gazpromneft Premium L 10W-40  
Ημισυνθετικά λιπαντικά που παράγονται από λάδια υψηλής ποιότητας και ένα ισορροπημένο σύνολο πρόσθετων. Τα βασικά τους χαρακτηριστικά είναι η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, μειωμένη κατανάλωση λαδιού μέσω καύσης και βελτιωμένες αντιδιαβρωτικές ιδιότητες.

G-Energy Service Line W 5W-40
Η σειρά Service Line της G-Energy, δοκιμασμένη και εγκεκριμένη από κορυφαίους κατασκευαστές όπως η VW, Mercedes, Renault, με σύσταση από τα κορυφαία διαθέσιμα λιπαντικά βάσης και πρόσθετα, προσφέρει αναζωογόνηση στον κινητήρα, επιτρέποντας του τις μέγιστες δυνατές επιδόσεις, ενώ συντελεί στην απροβλημάτιστη και μακροχρόνια λειτουργία του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
moto