Ο Γενικός Διευθυντής της URT Oil Trade Kft, κ. Αλεξάντερ Σοκόλοβ (αριστερά) μαζί με τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή Marketing και Στρατηγικής Ανάπτυξης της Gazpromneft – Lubricants κ. Ρόμαν Ζίμοβετς.

    Διαρκής άνοδος στις αγορές

    19.611 Επισκέψεις στο άρθρο

    H Gazpromneft – Lubricants τα τελευταία δέκα χρόνια που έχει δημιουργηθεί διαρκώς μεγαλώνει το μερίδιο της στην αγορά των λιπαντικών με σταθερό ρυθμό και επεκτείνει τις δραστηριότητές της όλο και σε περισσότερες χώρες.
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ουγγαρία, η χώρα που μας φιλοξένησε, όπου μέσω του επίσημου εισαγωγέα τηs, της Oil Trade Kft, διαρκώς κερδίζει μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.
    Ο Γενικός Διευθυντής της URT Oil Trade Kft, κ. Αλεξάντερ Σοκόλοβ, σε δηλώσεις του στο AutoΤρίτη ανέφερε: «Θέλουμε να επεκταθούμε στην αγορά. Έχουμε κάνει ήδη αρκετά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, ωστόσο έχουμε ακόμα να κάνουμε αρκετή δουλειά. 
    Το 2017 καταφέραμε να ξεπεράσουμε το στόχο μας και να κερδίσουμε το 1,5% της Ουγγρικής αγοράς. Μέσα στο 2018 ο στόχος είναι να ξεπεράσουμε το 2,5%.
    Η αγορά είναι πολύ απαιτητική και εμείς προσπαθούμε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες. Έχουμε τη στήριξη της  Gazpromneft – Lubricants και με τη βοήθειά της, προσπαθούμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, τόσο στην Ουγγαρία, άλλα και σε όλη την Ευρώπη».   
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Mercedes
    moto