Στο G-Energy Cup συμμετέχουν αγωνιστικά μονοθέσια τύπου φόρμουλα με κινητήρες έως 2.000 κ.εκ., ενώ ανάμεσά τους βρέθηκαν και αγωνιστικά μονοθέσια της formula Renault. PHOTO CREDITS: www.formula.hu

    Περνώντας επιτυχώς τα πιο απαιτητικά τεστ

    19.615 Επισκέψεις στο άρθρο

    Το AutoΤρίτη είχε την τιμή να είναι το μοναδικό ελληνικό μέσο ενημέρωσης που έλαβε πρόσκληση από την Gazpromneft Lubricants στον πρώτο αγώνα ταχύτητας G-Energy Cup, όπου παρακολούθησε την ανάλυση επιδόσεων των λιπαντικών G-Energy.

    Το πρώτο G-Energy Cup έλαβε χώρα στην πίστα προδιαγραφών Formula 1 της Ουγγαρίας, το γνωστό Ουγγαρόρινγκ, και το Auto Τρίτη παρακολούθησε τον αγώνα παρέα με τους τεχνικούς στα pit-stop της ομάδας Gender Racing Team, η οποία εμπιστεύεται τα μονοθέσια της μόνο στη σιγουριά που προσφέρουν τα G-Energy Racing 15W-50. Στο G-Energy Cup συμμετέχουν αγωνιστικά μονοθέσια τύπου φόρμουλα με κινητήρες έως 2.000 κ.εκ., ενώ ανάμεσά τους βρέθηκαν και αγωνιστικά μονοθέσια της formula Renault. Παράλληλα με τον αγώνα, όλοι οι εκπρόσωποι του τύπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κορυφαία στελέχη της Gazpromneft – Lubricants, αλλά και να παρακολουθήσουν από κοντά την ανάλυση των λιπαντικών που χρησιμοποιήθηκαν στα μονοθέσια. Στον αγώνα που παρακολουθήσαμε, οι πιλότοι της Gender Racing Team, Ρονάι Ταμάς και Ρόλαντ Στέρν κατέκτησαν αντίστοιχα τη δεύτερη και πέμπτη θέση σε όλες τις κατηγορίες. Στο τέλος κάθε αγώνα, η Gazpromneft-Lubricants εξέταζε δείγματα από τα χρησιμοποιημένα λιπαντικά στον εξειδικευμένο φορητό εξοπλισμό της, προκειμένου να συμπεράνει την απόδοση και αντοχή τους μετά από τη σκληρή δοκιμασία που υπέστησαν.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Hyundai
    KIA