Ο κ. Γκαϊντάσοβ Αναστάς εμπορικός επικεφαλής αντιπρόσωπος της Gazpromneft στην Ελλάδα.

O πρώτος ολοκληρωμένος σταθμός service, G-Energy Service στον ¶λιμο Αττικής.

Δυναμικά και στην Ελλάδα

19.613 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα προϊόντα της Gazpromneft – Lubricants βρίσκονται στην ελληνική αγορά από τον Ιανουάριο του 2016 ενισχύοντας διαρκώς τη δυναμική τους στην ελληνική αγορά. Εμείς συνομιλήσαμε με τον 
κ. Γκαϊντάσοβ Αναστάς, επικεφαλή εμπορικό αντιπρόσωπο της Gazpromneft – Lubricants στην Ελλάδα, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την αποδοχή των προϊόντων στην ελληνική αγορά. Αναλυτικότερα ο κ. Γκαϊντάσοβ δήλωσε:
«Ξεκινήσαμε την εμπορική μας δραστηριότητα στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2016. Μέσα σε ένα χρόνο έχουμε εντυπωσιαστεί πραγματικά με τα αποτελέσματα που έχουμε δει. Δεν περιμέναμε τόσο γρήγορη, αλλά και φιλική αναγνώριση της εταιρείας μας από το αγοραστικό κοινό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας, από την μεγάλη αντιπροσωπεία μέχρι τα μικρά συνεργεία της γειτονιάς, που μας δείξανε προτίμηση από την αρχή και που συνεχίζουν να μας στηρίζουν με τη συνεργασία τους. Η παρουσία μας που όλο και δυναμώνει οφείλετε σε όλους αυτούς.  Σήμερα το πελατολόγιο στα λιπαντικά της Gazpromneft είναι αρκετά μεγάλο. Έχουμε καθιερωθεί σε μεγάλο βαθμό στην Αττική, αφού μέχρι τέλος της χρονιάς θα δουλεύουν και 3 αποθήκες. Συγχρόνως έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα στην Πελοπόννησο όπου σήμερα λειτουργούν 2 αποθήκες. Τα σχέδια μας για τις αρχές του νέου έτους προβλέπουν και επέκταση προς Βόρεια Ελλάδα.»
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
moto