Η Lotus Elan κατασκευάστηκε από το 1962 έως το 1975.

Η Lotus Elan κατασκευάστηκε από το 1962 έως το 1975.

Lotus: Ετοιμάζει νέα μοντέλα βασισμένα σε ακυκλοφόρητα κλασικά

4.890 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2022)

Νέα μοντέλα βασισμένα σε κλασικά αυτοκίνητα, τα οποία ωστόσο δεν κατασκευάστηκαν ποτέ αναμένεται να λανσάρει η Lotus!

Η Lotus Advanced Performance ξεκίνησε τη δουλειά

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει το μέλλον της Lotus, η οποία πριν από μερικούς μήνες ξεκίνησε τη λειτουργία του τμήματος Lotus Advanced Performance. Όπως έγινε σήμερα γνωστό το συγκεκριμένο τμήμα ετοιμάζει μια σειρά από νέα μοντέλα τα οποία ωστόσο θα βασίζονται σε παλιά, κλασικά αυτοκίνητα που όμως δεν μπήκαν ποτέ στη γραμμή παραγωγής, ενώ κάποια από αυτά δεν έχουν καν δει το φως της δημοσιότητας!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θα βασίζονται σε σχέδια μοντέλων του `60 και του `70

Επικεφαλής του τμήματος Lotus Advanced Performance είναι ο Simon Lane όπου ηγείται μιας ομάδας 15 ατόμων. Μιλώντας σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης γνωστοποίησε πως η ομάδα του εργάζεται πάνω σε κάποια νέα μοντέλα, τα οποία προέρχονται από παραγγελίες πελατών και είναι βασισμένα σε σχέδια μοντέλων από τις δεκαετίες του '60 και του '70 που δεν υλοποιήθηκαν εκείνη την εποχή.

Με προσαρμοσμένους κινητήρες

Αξίζει να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα μοντέλα, παρόλο που θα κατασκευάζονται με σύγχρονα υλικά, αναρτήσεις, φρένα κ.α. δε θα σχετίζονται μηχανικά με τα σημερινά μοντέλα της Lotus, αλλά θα εξοπλίζονται από προσαρμοσμένους ειδικά κινητήρες εσωτερικής καύσης και εκσυγχρονισμένα εξαρτήματα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
moto