Φωτογραφία αρχείου.

Μάθαινε τον σκύλο του να οδηγάει με 160 χλμ./ώρα!

1.911 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2020)

Κατηγορείται τώρα ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Υπερβολές...


Χειροπέδες σε έναν άνδρα στο Seattle των ΗΠΑ πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές επειδή ο ύποπτος έπεσε με το αμάξι του πάνω σε δύο άλλα αυτοκίνητα και εγκατέλειψε το σημείο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί, οδηγούσε το αμάξι του, μια Buick του 1996 σε κοντινό αυτοκινητόδρομο όταν χτύπησε δύο άλλα αυτοκίνητα και στη συνέχεια διέφυγε, αν και ήταν υπαίτιος. Οι Αρχές τον εντόπισαν λίγο αργότερα ενώ κινούταν με ταχύτητα άνω των 160 χλμ./ώρα και τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, αφού πρώτα του έσκασαν τα λάστιχα με καρφιά.

Όταν πλησίασαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του, είδαν τον άνδρα να κάθεται στο κάθισμα του συνοδηγού και το σκυλί του σε αυτό του οδηγού. Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι μάθαινε στο κατοικίδιο του να οδηγάει, βοηθώντας το όποτε χρειάζεται. Όπως καλά καταλάβατε, του απαγγέλθηκαν μια σειρά από κατηγορίες όπως, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης ή άλλων ουσιών, φυγή από τροχαίο ατύχημα ενώ ήταν υπαίτιος και ανεύθυνη οδήγηση.
 

Hyundai
4green