To νέο Mazda 3 στην hatchback έκδοση.

To νέο Mazda 3 στην σεντάν έκδοση.

Mazda 3 το Women`s World Car Of The Year

2.731 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2019)

Το μοντέλο κέρδισε τις εντυπώσεις, σύμφωνα με την εταιρεία κατασκευής του, για την μοντέρνα σχεδιαστική του γλώσσα. Ποιο είναι;

To Μazda 3 είναι το μοντέλο που αναδείχθηκε το κορυφαίο Αυτοκίνητο για το 2019 για τις Γυναίκες σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου που έγινε στο Ντουμπάι. Το βραβείο Women s World Car of the Year δίνεται μετά από ψηφοφορία στην οποία λαμβάνουν μέρος 41 γυναίκες-κριτές από 34 χώρες.

Το μικρομεσαίο της Mazda εκτός από την κορυφαία διάκριση, πήρε και το επι μέρους βραβείο στην κατηγορία του καλύτερου Family Car με φιναλίστ την νέα Τοyota Corolla και την νέα Σειρά 3. Στα υπόλοιπα βραβεία που δόθηκαν στο πλαίσιο του φετινού Women`s World Car of the Year, το βραβείο για το καλύτερη αυτοκίνητο Πόλης δόθηκε στο Kia Ceed (Renault Clio και Skoda Scala ήταν φιναλίστ), το ηλεκτρικό Kia Soul πήρε το βραβείο για το Καλύτερο «Πράσινο» Αυτοκίνητο ενώ η 8άρα BMW διακρίθηκε στην κατηγορία του Καλύτερου Πολυτελούς Αυτοκινήτου με φιναλίστ την Porsche Cayenne Coupe και στην Χ7.

Ακόμα, στην κατηγορία των Καλύτερων επιδόσεων βραβεύτηκε η νέα Porsche 911, επικρατώντας των Mercedes-AMG A 35/A 45 και Toyota, το βραβείο για το καλύτερο SUV/Crossover πήρε το Range Rover Evoque ενώ αυτό για το Dream Car της χρονιάς πήρε η νέα Porsche Taycan.

Oι γυναίκες κριτές δίνουν τις προτιμήσεις τους ανάλογα με τα κριτήρια με τα οποία επιλέγει το «ωραίο φύλο» το νέο του αυτοκίνητο. Συνεπώς, η ασφάλεια, η σχεδίαση, οι χώροι και το «αποτύπωμα» που έχει το κάθε αυτοκίνητο στο περιβάλλον είναι κάποιοι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες.

Οι προηγούμενοι νικητές του βραβείου Women`s World Car of the Year είναι το Volvo XC40 (2018), το Hyundai Ioniq (2017), η Jaguar F-Pace (2016), το Volvo XC90 (2015), η Mercedes S-Class (2014) και στο Ford Fiesta (2013).
 

Toyota
moto