Οι κορεάτες αναφέρουν πως «στην πραγματικότητα πρόκειται για χιούμορ» σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο την τρέχουσα εμμονή στο χώρος της αυτοκινητοβιομηχανίας που θέλει τις οθόνες ολοένα να αυξάνονται.

Στην εικόνα βλέπουμε από άλλη γωνία την «υπογραφή» των LED φώτων.

Το concept το οποίο δεν έχει λάβει ακόμα ονομασία σύμφωνα με τη κορεατική μάρκα θα είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό τετράθυρο επιβατικό αυτοκίνητο.

Με 21 οθόνες το νέο concept της Kia!!!

2.477 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2019)

Η Kia αναμένεται να αποκαλύψει στο Σαλόνι της Γενεύης ένα νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο και όπως φαίνεται το νέο concept θα είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον, έχοντας στο εσωτερικό μία οθόνη που αποτελείται από 21 κομμάτια!!!

Την καμπάνια των teaser εικόνων του νέου της ηλεκτρικού concept συνέχισε η Kia αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ένα μέρος του εσωτερικού. Το μέρος αυτό αφορά το ταμπλό όπου είναι εγκατεστημένες 21 μικρές οθόνες, η μία δίπλα στην άλλη, συνθέτοντας μία ενιαία. Για αυτούς που αναρωτιούνται τι εξυπηρετεί αυτό, την απάντηση δίνει η ίδια η μάρκα. Οι κορεάτες αναφέρουν πως «στην πραγματικότητα πρόκειται για χιούμορ» σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο την τρέχουσα εμμονή στο χώρος της αυτοκινητοβιομηχανίας που θέλει τις οθόνες ολοένα να αυξάνονται.
 
Μέσω της ίδια εικόνας μπορούμε να δούμε το φουτουριστικής σχεδίασης μινιμαλιστικό τιμόνι, το οποίο ωστόσο φέρει μαζί του και αγωνιστικές καταβολές.
 
Ενώ λοιπόν η καμπίνα κυριαρχείται από οθόνες τύπου smartphone τοποθετημένες πάνω στο ταμπλό, η Kia δημοσίευσε και μια φωτογραφία από το μπροστινό μέρος. Σε αυτή βλέπουμε από άλλη γωνία την «υπογραφή» των LED φώτων.
 
Το concept το οποίο δεν έχει λάβει ακόμα ονομασία σύμφωνα με τη κορεατική μάρκα θα είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό τετράθυρο επιβατικό αυτοκίνητο. Λεπτομέρειες σχετικά με τον κινητήρα θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα, όταν θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.
 
Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr, το οποίο από τις 5 Μάρτη θα βρίσκεται στην πόλη της Ελβετίας, όπου μεταξύ άλλων θα σας μεταφέρει και με Live ανταποκρίσεις ότι συμβαίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda