Με 3 ψηφιακές οθόνες και Heads Up Display η ηλεκτρική Porsche Macan
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με 3 ψηφιακές οθόνες και Heads Up Display η ηλεκτρική Porsche Macan

2.284 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2023)

- Παρουσιάζεται πλήρως στις αρχές του 2024
- Έχει οθόνη μπροστά από το συνοδηγό και το πιο σύγχρονο HUD της αγοράς
- Μπορείς να βλέπεις video στο Youtube και να ακούς μουσική μέσω Spotify

Παρουσιάζεται πλήρως στις αρχές του 2024

Στην αποκάλυψη των πρώτων επίσημων εικόνων του εσωτερικού της νέας ηλεκτρικής Macan προχώρησε η Porsche, φαινομενικά, λίγες εβδομάδες πριν την πλήρη παρουσίαση του αυτοκινήτου στις αρχές του 2024, για το οποίο πάντως ήδη γνωρίζουμε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την ισχύ της και την χωρητικότητα της μπαταρίας της, ενώ επίσης, γνωρίζουμε μετά βεβαιότητος ότι το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με τετραδιεύθυνση σε ταχύτητες μικρότερες των 80 χλμ./ώρα.

Έχει οθόνη μπροστά από το συνοδηγό και το πιο σύγχρονο HUD της αγοράς

Όσον αφορά στο εσωτερικό, η ηλεκτρική Porsche Macan έρχεται με τρεις οθόνες αλλά και με προαιρετικό Heads-Up Display με στοιχεία εικονικής πραγματικότητας, για το οποίο η Porsche αναφέρει πως πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και πιο τεχνολογικά προηγμένα HUD που υπάρχουν στην αγορά. Στον στάνταρ εξοπλισμό θα περιλαμβάνεται μια οθόνη 12,6 ιντσών για τον πίνακα οργάνων, δίπλα της στο κέντρο του ταμπλό θα βρίσκεται μια οθόνη 10,9 ιντσών που θα υποστηρίζει το σύστημα infotainment του αυτοκινήτου, ενώ τέλος, μπροστά από το συνοδηγό βλέπουμε μια ακόμη οθόνη 10,9 ιντσών που θα περιλαμβάνεται στον προαιρετικό εξοπλισμό. Η οθόνη του συνοδηγού θα του επιτρέπει να χειρίζεται μια σειρά από λειτουργίες που σε άλλη στιγμή θα έπρεπε να διαχειρίζεται ο οδηγός, όπως το σύστημα πλοήγησης.

Μπορείς να βλέπεις video στο Youtube και να ακούς μουσική μέσω Spotify

Το σύστημα infotainment της Macan είναι ανεπτυγμένο από την ίδια την Porsche, βασισμένο σε λειτουργικό Android και μέσω του Porsche App Centre μπορεί να εξοπλιστεί με εφαρμογές Spotify, Youtube και WebEx. Στο λειτουργικό αυτό υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα κάποια παιχνίδια, ενώ όποιος θέλει μπορεί να αλλάξει το λειτουργικό σε Android Auto ή Apple CarPlay. Σύντομα, η Macan αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα, οπότε θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για την καμπίνα και τους χώρους του αυτοκινήτου.

test center
fiat