Υπήρξε πλήθος τηλεφωνημάτων σε κοντινό αστυνομικό τμήμα για ένα κόκκινο Citroen C1 που κινείται σε αυτοκινητόδρομο χωρίς ελαστικό στο πίσω δεξιά τροχό .

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ωστόσο ότι από το C1 δεν έλειπε μόνο το ελαστικό....

Ο νεαρός αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Με 3 ρόδες σε αυτοκινητόδρομο

2.419 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2018)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Αγγλία που προκάλεσε την έκπληξη των αστυνομικών. Μάθετε τι έγινε.

Τον γύρο της Ευρώπης κάνει η είδηση με τα όσα κατάφερε ένας 20χρονος νεαρός σε περιοχή κοντά στο Manchester της Αγγλίας την περασμένη εβδομάδα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Όλα ξεκίνησαν όταν υπήρξε πλήθος τηλεφωνημάτων σε κοντινό αστυνομικό τμήμα για ένα κόκκινο Citroen C1 που κινείται σε αυτοκινητόδρομο  χωρίς ελαστικό στο πίσω δεξιά τροχό του. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις της αστυνομίας και λίγα χιλιόμετρα παρακάτω ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν τον 20χρονο οδηγό που διαπιστώθηκε πως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
 
Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ωστόσο ότι από το C1 δεν έλειπε μόνο το ελαστικό αλλά δεν είχε ούτε αριστερό εμπρός φωτιστικό σώμα, ούτε δεξί καθρέπτη ενώ το αμάξωμα του είχε μεγάλες ζημιές, πιθανόν από κάποιο τρακάρισμα. Πάντως, ο 20χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ενεπλάκη σε κάποιο ατύχημα ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιο άλλο συμβάν που να τον ενοχοποιεί.

Ο νεαρός αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ενώ αποδείχθηκε πως το C1 δεν ήταν καν ασφαλισμένο. Ο επιθεωρητής Νeil Anson δήλωσε στο BBC: «Δεν έχω ξαναδεί σε αυτοκινητόδρομο όχημα σε τέτοια κατάσταση. Απορώ με το γεγονός ότι νόμιζε ότι μπορεί να το ελέγξει.»
 

NEO TRAFIC
moto