Ο ποδοσφαιριστής είναι γνωστός στο νησί, αφού είναι ο τόπος στον οποίο γεννήθηκε.

Ο Κώστας Μανωλάς ταξίδεψε στο νησί της Nάξου για να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές παρέα με το αγαπημένο του αυτοκίνητο.

Ο Κώστας Μανωλάς ταξίδεψε στο νησί της Nάξου για να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές παρέα με το αγαπημένο του αυτοκίνητο.

Με Ferrari o Μανωλάς!

11.715 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2018)

Τις καλοκαιρινές του διακοπές στον τόπο που γεννήθηκε απολαμβάνει ο διεθνής αμυντικός παρέα με ένα supercar 800 ίππων. Ποιο μοντέλο επέλεξε ο ποδοσφαιριστής;

Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του να έχουν τελειώσει εδώ και κάμποσες ημέρες, ο Κώστας Μανωλάς ταξίδεψε στο νησί της Nάξου για να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές παρέα με το αγαπημένο του αυτοκίνητο.

Ο Έλληνας αμυντικός αποδεικνύεται λάτρης της ταχύτητας καθώς έφτασε στο νησί των Κυκλάδων με μια Ferrari 812 Superfast που, όπως είναι φυσικό, τραβά τα βλέμματα των περαστικών. Ο ίδιος πάντως σύμφωνα με μαρτυρίες φάνηκε πολύ προσιτός στους πιτσιρικάδες που ήθελαν να τον πλησιάσουν και να τον ρωτήσουν τόσο για το αυτοκίνητο όσο και για τα κατορθώματα του εντός γηπέδου. Αλλωστε, ο ποδοσφαιριστής είναι γνωστός στο νησί, αφού είναι ο τόπος στον οποίο γεννήθηκε.
 
Σε ό,τι αφορά το μοντέλο, λαμβάνει ισχύ από έναν V12 κινητήρα, κυβισμού 6,5 λίτρων, με ισχύ 800 ίππους και 718 Nm ροπής. Ο κινητήρας τροφοδοτείται από άμεσο ψεκασμό υψηλής πίεσης και φέρει σύστημα εισαγωγής μεταβλητής γεωμετρίας, ενώ συνδυάζεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Τα νούμερα επιδόσεων που ανακοινώνει η Ferrari υπόσχονται 0-100 σε 2,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα άνω των 340 χλμ/ώρα.

Η 812 Superfast έχει εξοπλιστεί με ενεργά στοιχεία αεροδυναμικής για βελτίωση της κάθετης δύναμης, ενώ είναι η πρώτη Ferrari που φέρει τιμόνι με ηλεκτρική υποβοήθηση. Ακόμη, το μοντέλο εξοπλίζεται με τα συστήματα SSC και Virtual Short Wheelbase 2.0, τα οποία συμβάλλουν στην βελτίωση της απόκρισης του οχήματος στις εντολές του οδηγού.
 

Toyota
test center