Ακόμα πιο επιθυμητά και πολυτελή σκοπεύουν να γίνουν τα μελλοντικά μοντέλα της Mercedes-Maybach.

Με νέες τεχνολογίες οι επόμενες Maybach

1.898 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2018)

Ακόμα πιο επιθυμητά και πολυτελή σκοπεύουν να γίνουν τα μελλοντικά μοντέλα της Mercedes-Maybach, τα οποία θα επωφεληθούν από μια πληθώρα προηγμένων τεχνολογιών.

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στα διεθνή μέσα ο αρχιμηχανικός της Maybach, Jurgen Weissinger, γνωστοποιώντας πως το πρώτο πράγμα που επεξεργάζεται η Mercedes είναι μια προηγμένη έκδοση του συστήματος Magic Body Control. Η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει μία νέα κάμερα που θα βοηθήσει την ανάρτηση να ανιχνεύει καλύτερα τις αλλαγές στην επιφάνεια του οδοστρώματος και έτσι θα μπορεί να προσαρμοστεί κατάλληλα, κάνοντας τη διαδρομή πιο ξεκούραστη.
 
Συγκεκριμένα ο Weissinger είπε πως με το νέο σύστημα οι οδηγοί θα αισθάνονται σαν να «γλιστρούν στον δρόμο».
Ωστόσο αυτό δεν είναι το μοναδικό σύστημα, καθώς η γερμανική φίρμα ετοιμάζει να προσφέρει και ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης για τους οδηγούς. «Κάνουμε ένα ειδικό πρόγραμμα οδήγησης, το οποίο σημαίνει πως οι αλλαγές των ταχυτήτων δεν θα συμβαίνουν τόσο συχνά, έτσι ο οδηγός θα μπορεί να οδηγήσει ακόμα πιο άνετα αυξάνοντας το επίπεδο πολυτέλειας», ήταν τα λόγια του Weissinger.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Mercedes-Maybach παρουσίασε το νέο της πρωτότυπο με την ονομασία Vision Ultimate Luxury, το οποίο αναμένεται να προσφερθεί στην κινεζική αγορά.     

PEIRAIOS LEASING
moto