• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το τεράστιο SUV γίνεται περίπου 1 δευτερόλεπτο ταχύτερο από το εργοστασιακό μοντέλο.

Το bodykit που «φοράει» αυτή εδώ η Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe είναι κατασκευής TopCar.

Στην stock του μορφή, ο bi-turbo V8 κινητήρας των 5,5 λίτρων παράγει 585 άλογα.

Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe «θηρίο»

5.145 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2019)

Νέο νόημα στην ήδη σπορ εμφάνιση της Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe έδωσε η AutoDynamics.

Ένα πολύ ξεχωριστό πακέτο με την επονομασία Project Ιnferno ετοίμασε ο οίκος AutoDynamics για τη Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe, προσφέροντας του ακόμα μεγαλύτερη ισχύ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι μηχανικοί της εταιρείας προσέφεραν στο μοντέλο νέους πιο μεγάλους υπερτροφοδότες, νέο πρόγραμμα στον εγκέφαλο, καινούριο σύστημα εξάτμισης κ.α που σαν αποτέλεσμα φτάνουν την ισχύ στα 806 άλογα και τα 1.181 Nm ροπής. Αυτό σημαίνει πως τα 0-100 χλμ./ώρα την ώρα γίνονται πλέον σε 3,25 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 336 χλμ./ώρα.
 
Έτσι το τεράστιο SUV γίνεται περίπου 1 δευτερόλεπτο ταχύτερο από το εργοστασιακό μοντέλο που σημειώνουμε πως έχει μέγιστη τελική ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα (ή 280 με το AMG Driver πακέτο). Στην stock του μορφή, ο bi-turbo V8 κινητήρας των 5,5 λίτρων παράγει 585 άλογα και 760 Nm ροπής σε συνδυασμό με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και το σύστημα τετρακίνησης της μάρκας.

Το bodykit που «φοράει» αυτή εδώ η Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe είναι κατασκευής TopCar ενώ το μοντέλο εξοπλίζεται ακόμα με 23 ιντσών ζάντες από την Vossen και νέα ανάρτηση BRABUS.

14 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  GLE