Νέα Mercedes-AMG GT 63 S E Performance F1 Edition
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Mercedes-AMG GT 63 S E Performance F1 Edition

1.926 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2022)

H ισχυρότερη Mercedes-AMG είναι διαθέσιμη πλέον και σε ειδική έκδοση F1 Edition που κάνει το αυτοκίνητο πιο κοφτερό σε εμφάνιση και πιο αεροδυναμικό.

Νέα έκδοση για το Plug-in υβριδικό τέρας της AMG

Η Mercedes-AMG GT 63 S E Performance αποτελεί αυτή την στιγμή το πιο ισχυρό μοντέλο της γερμανικής φίρμας, τουλάχιστον μέχρι την άφιξη της AMG One και πλέον είναι διαθέσιμο και με μια νέα ειδική έκδοση με όνομα F1 Edition.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο κοφτερή εμφάνιση, πιο αεροδυναμική

Όπως φανερώνει το όνομά της, η έκδοση είναι εμπνευσμένη από το μονοθέσιο της Mercedes στην Formula 1, έστω και εάν η ομάδα δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο. Επιστρέφοντας στην έκδοση, πρέπει να σημειώσουμε πως προσφέρει 21 ιντσών σφυρήλατες ζάντες με 5 ακτίνες και ματ μαύρο φινίρισμα και κόκκινες λεπτομέρειες και διατίθεται μόνο σε Alpine Grey βαφή.

Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται επίσης με ένα πακέτο αεροδυναμικής που περιλαμβάνει μεγαλύτερο μπροστινό διαχύτη, περισσότερα βοηθητικά μέρη για καλύτερη αεροδυναμική απόδοση και διαφοροποιημένο πίσω διαχύτη. Όλα τα μέρη αυτά δεν αναβαθμίζουν μόνο την εικόνα του αυτοκινήτου αλλά βοηθούν τα κρατήματα του αυτοκινήτου και μειώνουν την αεροδυναμική αντίσταση που παράγεται στις υψηλές ταχύτητες. Η έκδοση συνδυάζεται επίσης με δύο Night πακέτα που προσφέρουν μαύρο πλαίσιο γύρω από τα παράθυρα, μαύρο φινίρισμα στις απολήξεις, στην γρίλια και στα εμβλήματα

Με μπόλικα καλούδια και στο εσωτερικό

Επίσημες εικόνες δεν υπάρχουν για το εσωτερικό αλλά γνωρίζουμε πως υπάρχουν Nappa δερμάτινα καθίσματα με μαύρες και κόκκινες ραφές, ενώ λεπτομέρειες στα ίδια χρώματα θα υπάρχουν επίσης σε ζώνες και τιμόνι. Μοναδικής σχεδίασης θα είναι τα πατάκια ενώ στην καμπίνα θα υπάρχει επίσης έμβλημα με το όνομα της έκδοσης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda