Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V8 5,0 λίτρων κινητήρας.

Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με νέους προφυλακτήρες.

Tο εσωτερικό της είναι σε εκπληκτική κατάσταση.

Mercedes ΒRABUS 1000SEL στο σφυρί!

5.717 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2018)

Μια πραγματική λιμουζίνα που τραβά τα βλέμματα για τόσα λίγα ευρώ; To έψηνες;

Ένα από τα πιο σπάνια μοντέλα της Mercedes που κουβαλούν τους δικούς τους μύθους και ιστορίες βρίσκεται αυτή την στιγμή σε δημοπρασία στην ιστοσελίδα Bring A Trailer.

Πρόκειται για μια Mercedes 1000SEL αλλά όπως γνωρίζουν οι φίλοι της μάρκας, παρά την ασυνήθιστη ονομασία της, πρόκειται ουσιαστικά την εργοστασιακή 500\560SEL. Υπάρχουν πολλές εκδοχές για το ποιος ήταν ο λόγος που μια σειρά από τέτοιες Mercedes πήραν αυτό το όνομα. Η πιο γνωστή από αυτές είναι ότι κάποιοι ιδιοκτήτες δεν ήταν ευχαριστημένοι με την εμφάνιση της 500/560SEL και απευθύνθηκαν σε διάφορες βελτιωτικές εταιρείες για να τις αναβαθμίσουν τόσο σε εμφάνιση (μέσα και έξω), όσο και στα μηχανικά της μέρη. Ο μύθος λέει πως ένας ιδιοκτήτης, βλέποντας την 500SEL του να έχει γίνει πολύ πιο όμορφη, δήλωσε πως είναι δύο φορές καλύτερη από την εργοστασιακή και ζήτησε να αλλάξει το όνομα της από 500SEL σε 1000SEL.
 
H λιμουζίνα πάντως που βλέπετε στις εικόνες διαθέτει μόνο αισθητικές επεμβάσεις, την ίδια στιγμή που το εσωτερικό της είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με νέους προφυλακτήρες, ποδιές, 16άρες μαύρες ζάντες και ίδιου χρώματος φινίρισμα στο εμπρός και το πίσω μέρος, aftermarket τιμόνι και ταχύμετρο BRABUS που φτάνει μέχρι τα 320 χλμ./ώρα.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V8 5,0 λίτρων κινητήρας απόδοσης 231 ίππων και 405 Νm ροπής σε συνεργασία με 4τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Το οδόμετρο ωστόσο έχει γράψει περισσότερα από 315.000 χλμ.

Αυτή την στιγμή η μεγαλύτερη προσφορά που έχει γίνει φτάνει τα 5.700 δολάρια (5.000 ευρώ).

Hyundai
vw