Mercedes-Benz Ελλάς: Νέα εποχή στα «χέρια» του Emil Frey Group

Mercedes-Benz Ελλάς: Νέα εποχή στα «χέρια» του Emil Frey Group

1.797 Επισκέψεις στο άρθρο (18/8/2022)

Στα «χέρια» της Emil Frey Group περνά η Mercedes-Benz Ελλάς καθώς οι δύο εταιρείες συμφώνησαν για τη μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών της ελληνικής εταιρείας στον ελβετικό όμιλο.

Αλλαγή σελίδας για την Mercedes-Benz Ελλάς

Υπό νέα ιδιοκτησία θα λειτουργεί η Mercedes-Benz Ελλάς καθώς όπως έγινε επίσημα γνωστό από την ελληνική εταιρεία, την Τετάρτη 17 Αυγούστου υπογράφηκε η σχετική συμφωνία όπου προβλέπει τη μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών της στον ελβετικό Όμιλο Emil Frey Group. Μάλιστα όπως σημειώνεται στην επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Mercedes-Benz Ελλάς, για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη μετάβαση στο νέο καθεστώς, η αλλαγή της ιδιοκτησίας θα ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μία επιχειρηματική στέγη για επιβατικά και επαγγελματικά

Η αλλαγή ιδιοκτησίας θα επιτρέψει στην Mercedes-Benz Ελλάς να συνεχίσει κάτω από μια επιχειρηματική στέγη την επιχειρησιακή λειτουργία των Επιβατηγών και Ελαφρών Επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz και smart, των Φορτηγών Mercedes-Benz και Fuso καθώς και των Λεωφορείων Mercedes-Benz και Setra στην Ελλάδα, δεδομένου ότι ο πρώην όμιλος Daimler AG έχει χωριστεί από τον Δεκέμβριο του 2021 σε δύο ανεξάρτητους Ομίλους (Mercedes-Benz Group AG και Daimler Truck Holding AG).

Μένουν ως έχουν διανομείς, συνεργεία και προσωπικό

Παράλληλα στην ανακοίνωση γίνεται σαφές πως οι πελάτες της μάρκας θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις ίδιες υπηρεσίες πωλήσεων και τεχνικής εξυπηρέτησης της Mercedes-Benz σε όλα τα ήδη γνωστά σημεία,  καθώς η εταιρεία θα μεταβιβαστεί συμπεριλαμβανομένων των υφιστάμενων συμβολαίων Εξουσιοδοτημένων Διανομέων & Επισκευαστών και του συνόλου του προσωπικού της.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center