Mercedes-Benz SLC

Mercedes-Benz SLC

14.913 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2016)

Ως «SLC» πλέον, η Mercedes SLK ανανεώνεται και αποκτά νέους κινητήρες για πρώτη φορά από 1,6 λίτρα, χωρίς παράλληλα να χάνει τις αρετές ενός εκ των κορυφαίων ρόουντστερ της αγοράς.

Whats new
- Η ανανεωμένη Mercedes SLK
- Για πρώτη φορά και με 1,6 turbo
- Φρεσκάρισμα σε εμφάνιση και εσωτερικό
- Στην Ελλάδα τον Μάιο
Συμπληρώνοντας ακριβώς 20 χρόνια από την πρώτη παρουσίασή της, η Mercedes SLK αλλάζει όνομα και πλέον ως «SLC», έρχεται για να ανανεώσει την παρουσία της στη γκάμα των ρόουντστερ της γερμανικής φίρμας. Παράλληλα, φέρει και ένα αισθητικό φρεσκάρισμα στο αμάξωμά της, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία διατίθεται με 1,6 λίτρων turbo κινητήρα βενζίνης, που της επιτρέπει να μειώσει τις εκπομπές ρύπων της.
Φρεσκαρισμένη εμφάνιση
Σχεδιαστικά, στο αμάξωμα της SLC η Mercedes αλλάζει συγκεκριμένα στοιχεία που την καθιστούν λίγο πιο δυναμική, αλλά και σύμφωνη με τη νεότερη σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας. Έτσι, στο εμπρόσθιο μέρος συναντούμε τη νέα γρίλια των μοντέλων της Mercedes με νέα σχέδια μικρών διαμαντιών, αλλά και έναν νέο προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές, που φροντίζει ώστε να προσδώσει και περισσότερο δυναμισμό. Διαφοροποιημένα είναι και τα φωτιστικά σώματα, με νέους προβολείς ημέρας LED. Στο πίσω μέρος από την άλλη, ξεχωρίζει ο φρεσκαρισμένος προφυλακτήρας με τον νέο μαύρο διαχύτη, ενώ οι προβολείς έχουν πιο πλατύ design και αλλαγμένα γραφικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center