GTC Edition 50
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

GTC Edition 50

Mercedes GTC Edition 50 !

6.766 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2017)

Η Mercedes-AMG κλείνει 50 χρόνια ζωής και για να επισημοποιήσει το γεγονός δημιούργησε την GTC Edition 50, ένα μοντέλο που διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα της κατηγορίας με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, τόσο εξωτερικά όσο και στη καμπίνα του.

Η Mercedes-AMG όχι μόνο ανανέωσε τη σειρά GT της φίρμας, αλλά επεκτάθηκε με την εισαγωγή της AMG GTC η οποία θα φέρει την ονομασία της ειδικής έκδοσης «Edition 50», καθώς η AMG γιορτάζει τα 50 χρόνια ζωής.

GTC Edition 50

GTC Edition 50

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με βάση το GTC Roadster που παρουσιάστηκε πέρυσι και μεταξύ των  GTS και GTR, το ισχυρό γερμανικό αυτοκίνητο θα μπει στη γραμμή παραγωγής, αργότερα μέσα στο έτος.
Το επετειακό μοντέλο της Mercedes θα παραχθεί σε Coupe και Roadster, με την ειδική απόχρωση Graphite Grey Magno και τη προσθήκη Sport λεπτομερειών στο αμάξωμα να δίνουν άλλο «χαρακτήρα» στο αυτοκίνητο και να επιβεβαιώνουν το λογότυπο «Edition 50», το οποίο θα βρίσκεται σε διακριτικά σημεία.
Όσον αφορά το μηχανικό μέρος, η GTC θα συνεχίσει να αντλεί δύναμη από τον 4.0 λίτρο, Twin-Turbo κινητήρα, απόδοσης 550 αλόγων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

EUROINS PASXA
KIA