Mercedes-Maybach GLS έγινε το νέο πολυτελές «θηρίο» της Mansory
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes-Maybach GLS έγινε το νέο πολυτελές «θηρίο» της Mansory

3.318 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2022)

Αν η Mercedes-Maybach GLS είναι από τη φύση της εντυπωσιακή, τότε το γερμανικό πολυτελές SUV μετά την περιποίηση που έλαβε από τους ανθρώπους της Mansory μπορούμε να πούμε πως ανέβηκε επίπεδο!

Η Mercedes-Maybach GLS της Mansory

Η Mansory δεν μπόρεσε να μείνει μακριά από την Mercedes-Maybach GLS και έτσι αποφάσισε να βάλει τις δικές της πινελιές σε κάθε τομέα του γερμανικού SUV. Κάποιες από τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε η βελτιωτική εταιρεία είναι ορατές, ωστόσο υπάρχουν και αυτές που κρύβονται κάτω από καπό και μάλιστα χαρακτηρίζονται ως οι σημαντικές!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακόμα πιο γρήγορη με 820 άλογα

Ξεκινώντας λοιπόν από τις τελευταίες, μετά την επαναχαρτογράφηση του εγκεφάλου, την προσθήκη νέων τούρμπο και την εγκατάσταση ενός νέου σπορ συστήματος εξάτμισης, η ισχύς της Mercedes-Maybach GLS ανέβηκε στα 820 άλογα και τα 980 Nm ροπής. Ως αποτέλεσμα η βελτιωμένη Maybach GLS μπορεί να φτάσει τα 300 χλμ./ώρα, ενώ για το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί 4,4 δευτερόλεπτα.

Ξεχωρίζουν οι προστατευτικές μπάρες στο εξωτερικό

Πέραν του συστήματος κίνησης οι άνθρωποι της Mansory «πείραξαν» και το εξωτερικό προσφέροντας σχεδόν κάθε στοιχείο του αμαξώματος ως ανθρακονημάτινο ή με τόνους ινών άνθρακα. Στο μπροστινό μέρος, η Mansory δίνει στην GLS μια νέα μπροστινή ποδιά με ενσωματωμένο μπροστινό χείλος και νέα φώτα ημέρας LED. Νέες πλαϊνές ποδιές και τροχοί 24 ιντσών αλλάζουν την εικόνα στο προφίλ του αυτοκινήτου, μαζί με ανθρακονημάτινα καπάκια των καθρεπτών, ενώ στο πίσω μέρος έχουν τοποθετηθεί νέος διαχύτης και τροποποιημένος προφυλακτήρας. Για το τέλος αφήσαμε τις δύο προστατευτικές μπάρες μπροστά και πίσω που ανεβάζουν το επίπεδο της σκληράδας για το γερμανικό SUV.

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
moto