• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μετά από μία ιδανική σεζόν στην Formula 1, η Mercedes-Benz θέλησε να γιορτάσει το θρίαμβο με μια ιδιαίτερη έκδοση της SL63 AMG, την World Championship 2014 Collector`s Edition.

Η SL63 AMG World Championship 2014 Collector`s Edition τιμώντας το όνομά της, θα παραχθεί σε μόλις 19 αντίτυπα.

Η λευκή SL με τις ασημί «πινελιές» λογικά είναι του Rosberg, στις οποίας το κλειδί, τα πατάκια, αλλά και σε ειδικό σηματάκι, απεικονίζεται το Hockenheim.

Κρίνοντας από τις χρυσές λεπτομέρειες μέσα-έξω, πιθανολογούμε πως ο πρωταθλητής ασχολήθηκε με την μαύρη SL63, η οποία έχει ως έμβλημα την πίστα του Silverstone.

Mercedes για πρωταθλητές

3.721 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/12/2014

Γιορτάζοντας το φετινό θρίαμβο στη F1, η Mercedes-Benz παρουσιάζει την συλλεκτική έκδοση SL63 AMG World Championship 2014 Collector`s Edition, στην εξέλιξη της οποίας ενεπλάκησαν οι Hamilton και Rosberg.

 
Μετά από μία ιδανική σεζόν στην Formula 1, η Mercedes-Benz θέλησε να γιορτάσει το θρίαμβο με μια ιδιαίτερη έκδοση της SL63 AMG, η οποία απευθύνεται σε συλλέκτες, καθώς μόλις 19 αντίτυπα θα παραχθούν. Οι ίδιοι οι Hamilton και Rosberg, οι πιλότοι δηλαδή της ομάδας που έκαναν το 1-2, φέρονται να έχουν εμπλακεί στη διαδικασία εξέλιξης των SL63 AMG World Championship 2014 Collector`s Edition.

Κρίνοντας από τις χρυσές λεπτομέρειες μέσα-έξω, πιθανολογούμε πως ο πρωταθλητής ασχολήθηκε με την μαύρη SL63, η οποία έχει ως έμβλημα την πίστα του Silverstone. Η λευκή, πάλι, με τις ασημί «πινελιές» λογικά είναι του Rosberg, στις οποίας το κλειδί, τα πατάκια, αλλά και σε ειδικό σηματάκι, απεικονίζεται το Hockenheim. Αγγλία εναντίων Γερμανίας, δηλαδή…