Το συγκεκριμένο μοντέλο πρόκειται για μια «Ferrari 250 California Spider» αλλά σε μικρότερη κλίμακα.

tο αυτοκίνητο είναι αρίστης ποιότητας, έχοντας ένα ασημί εξωτερικό χρώμα και ένα μαύρο δερμάτινο εσωτερικό.

Θα είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να δούμε το ποσό που θα δημοπρατηθεί.

Το παιδικό αυτοκίνητο τροφοδοτείται από ένα κινητήρα 110cc.

Μία άλλη «Ferrari» σε δημοπρασία

1.421 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2019)

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά αυτοκίνητα να παίρνουν μέρος σε δημοπρασία, ωστόσο η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ιδιαιτέρως σπάνια.

Ο λόγος της σπανιότητας υπόκειται στο γεγονός πως δεν αφορά κάποιο κανονικό αυτοκίνητο, αλλά ένα παιδικό αμάξι, όπως είναι η California Spider Junior που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας. Το συγκεκριμένο μοντέλο πρόκειται για μια «Ferrari 250 California Spider» αλλά σε μικρότερη κλίμακα, με τη δημοπρασία να είναι προγραμματισμένη από τη RMSothebys και θα λάβει χώρα στη λίμνη Como της Ιταλίας, στις 25 Μαΐου.
 
Όπως αναφέρει στην αναγγελία της δημοπρασίας η υπεύθυνη εταιρεία, το αυτοκίνητο είναι αρίστης ποιότητας, έχοντας ένα ασημί εξωτερικό χρώμα και ένα μαύρο δερμάτινο εσωτερικό. Η κατασκευή του είναι πολύ προσεγμένη και αυτό αποδεικνύεται από τα κίτρινα φώτα ομίχλης, αλλά και την ύπαρξη παρμπρίζ.
 
Το ακόμα πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως το παιδικό αυτοκίνητο τροφοδοτείται από ένα κινητήρα 110cc που συνδέεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων τριών σχέσεων, ενώ παρούσα είναι και η όπισθεν. Διαθέτει επίσης ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ανάρτηση και φρένα Brembo.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο συνδέεται στενά με τον Roger Vadim, ο οποίος παντρεύτηκε πέντε φορές και δύο από τις συζύγους του ήταν οι Brigitte Bardot και  Jane Fonda.
 
Θα είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να δούμε το ποσό που θα δημοπρατηθεί.   

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda