• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Mercedes-Benz παρουσίασε μια μοναδική εκδοχή της SLK 55 AMG, η οποία αποτελεί τον καρπό της εργασίας του τμήματος AMG Performance Studio.

Η SLK 55 AMG εξοπλίζεται με ένα ατμοσφαιρικό V8 σύνολο 5,5 λίτρων, το οποίο αποδίδει 422 ίππους ισχύος και 540 Nm ροπής.

Στην καμπίνα υπάρχει δίχρωμο τιμόνι, διάκοσμος από ανθρακονήματα, επιλογέας ταχυτήτων από δέρμα Nappa και Alcantara, ενώ οι δερμάτινες επιφάνειες φέρουν κόκκινες ραφές.

Το αυτοκίνητο φέρει μια μαύρη ματ εξωτερική απόχρωση, δίχρωμες ζάντες αλουμινίου και μαύρη τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Πιο εντυπωσιακές είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό του οχήματος, εκεί που τα «κανονικά» καθίσματα της SLK 55 AMG έχουν αντικατασταθεί με κόκκινα δερμάτινα, τα οποία προέρχονται από την SLS AMG.

Μια μοναδική SLK 55 AMG

6.360 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/11/2014

Το τμήμα AMG Performance Studio της Mercedes-Benz, παρουσιάζει την τροποποιημένη αισθητικά εκδοχή της SLK 55 AMG των 422 ίππων, η οποία κατασκευάστηκε σε ένα μόνο αντίτυπο.

 
Η Mercedes-Benz παρουσίασε μια μοναδική εκδοχή της SLK 55 AMG, η οποία αποτελεί τον καρπό της εργασίας του τμήματος AMG Performance Studio. Το αυτοκίνητο φέρει μια μαύρη ματ εξωτερική απόχρωση, δίχρωμες ζάντες αλουμινίου και μαύρη τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Πιο εντυπωσιακές είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό του οχήματος, εκεί που τα «κανονικά» καθίσματα της SLK 55 AMG έχουν αντικατασταθεί με κόκκινα δερμάτινα, τα οποία προέρχονται από την SLS AMG. Στην καμπίνα υπάρχει, επίσης, δίχρωμο τιμόνι, διάκοσμος από ανθρακονήματα, επιλογέας ταχυτήτων από δέρμα Nappa και Alcantara, ενώ οι δερμάτινες επιφάνειες φέρουν κόκκινες ραφές.

Υπενθυμίζουμε, τέλος, πως η SLK 55 AMG εξοπλίζεται με ένα ατμοσφαιρικό V8 σύνολο 5,5 λίτρων, το οποίο αποδίδει 422 ίππους ισχύος και 540 Nm ροπής. Το εν λόγω μοτέρ επιτρέπει στο γερμανικό roadster να πραγματοποιεί το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,6 δλ., με την τελική του ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.