Mικρά παιδιά έσπασαν 37 Τοyota! (+video)

2.192 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2019)

Δίχως κανένα έλεος, δύο μικρά παιδιά εισέβαλαν σε αντιπροσωπεία της ιαπωνικής μάρκας και προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές σε 37 συνολικά αυτοκίνητα.

Μεγάλες ήταν οι υλικές ζημιές που προκάλεσαν δύο μικρά αγόρια στο Perth της Αυστραλίας όταν εισέβαλαν σε χώρο που μια αντιπροσωπεία της Τοyota σταθμευε τα αυτοκίνητα της.

Σύμφωνα με το video από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, δύο αγόρια 10 και 13 ετών προκάλεσαν ζημιές σε 23 αυτοκίνητα τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής, πατώντας πάνω στα οχήματα και σπάζοντας τα τζάμια τους χρησιμοποιώντας κομμάτια από τσιμέντο. Μάλιστα, οι δύο νεαροί επέστρεψαν μετά από λίγες ώρες επειδή είχαν ξεχάσει να πάρουν τα ρούχα τους, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η αντιπροσωπεία ήταν κλειστή, πριν επιστρέψουν το βράδυ για να σπάσουν άλλα 14 αυτοκίνητα.
 
Η αντιπροσωπεία της Τοyota υπολογίζει ότι οι ζημιές φτάνουν το ποσό των 100.000 δολαρίων. Αν και η ασφάλεια θα καλύψει το ποσό, οι υπεύθυνοι της εταιρείας κάνουν λόγο πως θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας μήνας για να επισκευαστούν όλα τα αυτοκίνητα.

Τα δύο παιδιά είναι γνωστά στις Αρχές και συνελήφθησαν μετά από λίγες ώρες αλλά η ταυτότητά τους δεν μπορεί να γίνει γνωστή λόγω της ηλικίας τους.
 

ELASTIKA 2024
NISSAN