Η Genesis έδειξε για πρώτη φορά το νέο της πρωτότυπο που ονόμασε Mint.

Το Mint Concept πρόκειται για ένα διθέσιο πρωτότυπο.

Η μινιμαλιστική σχεδίαση ακολουθήθηκε και στο εσωτερικό.

Το τιμόνι ενσωματώνει μια μικρή οθόνη αφής.

Mint: Το ηλεκτρικό πρωτότυπο της Genesis

1.617 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2019)

Στην παρουσίαση του ηλεκτρικού μοντέλου για το οποίο μας είχε προϊδεάσει προχώρησε η Genesis , η οποία στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης έδειξε για πρώτη φορά το νέο της πρωτότυπο που ονόμασε Mint.

Με την παρουσίαση να μη συνοδεύεται από πολλές πληροφορίες, το Mint Concept πρόκειται για ένα διθέσιο πρωτότυπο, το οποίο έχει σχεδιαστεί έπειτα από συνεργασία όλων των στούντιο σχεδιασμού της μάρκας, από την Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρειο Αμερική. Αποτελεί την προεπισκόπηση ενός αυτοκινήτου πόλης, χωρίς εκπομπές ρύπων με την αυτονομία του να υπολογίζεται περίπου στα 320 χιλιόμετρα.
 
Η μινιμαλιστική σχεδίαση ακολουθήθηκε και στο εσωτερικό, προκειμένου οι επιβάτες να αποκτήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη άνεση και περισσότερο χώρο. Δεν υπάρχει κεντρική κονσόλα, ούτε μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα ψυχαγωγίας. Αντιθέτως το τιμόνι ενσωματώνει μια μικρή οθόνη αφής και πλαισιώνεται από μια σειρά από μεγάλα κουμπιά για γρήγορη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες.
 
Τέλος, άλλα χαρακτηριστικά του Genesis Mint Concept είναι η τεράστια γυάλινη οροφή αλλά και οι κάθετα ανοιγόμενες πόρτες που δίνουν ευκολότερη πρόσβαση στο πίσω μέρος όπου αποτελεί χώρο αποσκευών.

Toyota
moto