Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Το Space Star υπέστη ένα εκτεταμένο λίφτινγκ και πλέον διαθέτει πιο σύγχρονη εμφάνιση, στην οποία ξεχωρίζει η ανασχεδιασμένη μάσκα του

Mitsubishi Spacestar 1,2

20.334 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/7/2016

Η Mitsubishi αποφάσισε να υποβάλει σε ένα εκτεταμένο λίφτινγκ το Space Star, χαρίζοντάς του σύγχρονη εμφάνιση, βελτιωμένη οδηγική συμπεριφορά και αναβαθμισμένο κινητήρα προδιαγραφών Euro6.

 
Το Space Star συστήθηκε στο ελληνικό κοινό το 2013 ως αντικαταστάτης του Colt και πλέον, 3 χρόνια μετά, η ιαπωνική φίρμα μας παρουσιάζει την εντελώς ανανεωμένη έκδοσή του. Το Space Star συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία που το γνωρίσαμε, στην οποία πρωτεύοντα στοιχεία της υπόστασης του είναι η παροχή όσο το δυνατόν περισσότερης οικονομίας κίνησης και το Value for Money. Ωστόσο, πλέον, η Mitsubishi ακολουθώντας τις νόρμες της εποχής έχει φροντίσει να εξοπλίσει το μικρό της μοντέλο με σύγχρονα συστήματα, τόσο ασφαλείας, όσο και τεχνολογίας.
Εμείς βρεθήκαμε στην επίσημη παρουσίασή του, η οποία πραγματοποιήθηκε εν πλω(!) και εν συνεχεία το οδηγήσαμε στους δρόμους της Αίγινας και σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις που αποκομίσαμε.

Σχεδίαση: Αισθητά ομορφότερο
Αναμφίβολα με την πρώτη ματιά ξεχωρίζουν οι εκτεταμένες αλλαγές στην εμφάνιση του ανανεωμένου Space Star, οι οποίες είναι τόσο αισθητές που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις πως είναι το ίδιο μοντέλο με πριν. Συγκεκριμένα το Space Star διαθέτει νέα εξάγωνη μάσκα, σύμφωνη με τη σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία της φίρμας, όπου στο κέντρο της γρίλιας δεσπόζει το σήμα της Mitsubishi, νέα φωτιστικά σώματα LED και προβολείς ομίχλης, νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, αεροτομή, καθώς και νέας σχεδίασης ζάντες.

Οι διαστάσεις του παραμένουν εξαιρετικά μικρές, αφού παρόλο που το Space Star μεγάλωσε, το μήκος του είναι μόλις 3.795 χλστ. (3.719 προ facelift) με το μεταξόνιο να παραμένει ίδιο και να φτάνει τα 2.450 χλστ. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του αυτοκινήτου είναι ο κορυφαίος αεροδυναμικός συντελεστής οπισθέλκουσας (cd:0,27), για τα δεδομένα της κατηγορίας, που σίγουρα επηρεάζει με τον καλύτερο τρόπο και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Αντίστοιχα το ίδιο πράττει και το μικρό του βάρους, το οποίο αγγίζει τα 845 κιλά.

 
  • Πειραιωτης

    Πετυχημενη στο συνολο ανανεωση που το εκανε ομορφοτερο και με καλυτερα χαρακτηριστικα. Οι χωροι ειναι αποδεκτη οι επιδοσεις ικανοποιητικες το επιπεδο εξοπλισμου αριστο και η τιμη του σε απολυτα λογικα πλαισια. Και ας μην ξεχναμε πως η κουδουνιστρα 1 λιτρου smart κανει 13 χιλιαρικα και ειναι σαν κουνουπιερα οποτε μακραν ειναι καλη επιλογη διπλα στο παιχνιδι απο τα jumbo το mitsubishi και αγοραζεις αυτοκινητο μαλιστα!!

      9