• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

To Ford είναι εμπνευσμένο από το διάσημο μαχητικό αεροσκάφος Lockheed Martin F-22 Raptor.

Tο F-150 Raptor διαθέτει ένα κινητήρα V6 3,5 λίτρων.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο παγκόσμιο οργανισμό JDRF για την καταπολέμηση του διαβήτη τύπου 1.

Μοναδικό Ford F-150 σε δημοπρασία +vid

Διαβάστηκε από 2203 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/7/2017

Ένα μοναδικό Ford F-150, θα δημοπρατηθεί, στο πλαίσιο του ετήσιου φεστιβάλ της νεολαίας πειραματικών αεροσκαφών στις ΗΠΑ.

 
Όπως βλέπετε στις εικόνες αλλά και στο βίντεο, το μοναδικό αυτό όχημα που έχει σχεδιαστεί από τον διευθυντή σχεδιασμού της Ford, Melvin Betancourt, είναι εμπνευσμένο από το διάσημο μαχητικό αεροσκάφος Lockheed Martin F-22 Raptor, ενώ διαφέρει αρκετά από τα άλλα F-150.

Πέραν της εντυπωσιακής εξωτερικής εμφάνισης, το F-150 Raptor διαθέτει ένα κινητήρα V6 3,5 λίτρων, ο οποίος συνοδεύεται από ένα intercooler, με τη απόδοση του να φτάνει στους 545 ίππους. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως οι μηχανικές εργασίες, έγιναν υπό την επίβλεψη της ομάδας Ford Performance, η οποία αναβάθμισε τις αναρτήσεις, τα φρένα, ενώ πρόσθεσε ένα διαφορετικό σύνολο τροχών και μια ράβδο οροφής που φέρει εννέα προβολείς.

Σε ότι αφορά εικόνες από το εσωτερικό, δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο λέγεται πως η καμπίνα του F-150 έχει υποστεί κάποιες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένου ενός ηχοσυστήματος.
Τέλος σε ότι αφορά το ύψος του ποσού που μπορεί να δημοπρατηθεί το συγκεκριμένο όχημα, λέγεται πως αυτό θα ξεπεράσει κατά πολύ τα 73.000 δολάρια (64.000 ευρώ περίπου), που κοστίζει μια πλήρη έκδοση του συμβατικού μοντέλου, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο παγκόσμιο οργανισμό JDRF για την καταπολέμηση του διαβήτη τύπου 1.     

Δείτε το βίντεο  
      
 

Tags: FORD