Μπαγκαζιέρες οροφής από την Porsche!

Η γερμανική εταιρεία παρουσίασε δύο νέες μπαγκαζιέρες οροφής.

Είναι κατασκευασμένες από ελαφρύ πλαστικό με τη μπαγκαζιέρα χωρητικότητας 520 λίτρων να ζυγίζει 26 κιλά και αυτή των 320 λίτρων μόλις 18 κιλά.

Οι μπαγκαζιέρες οροφής της Porsche αναπτύχθηκαν από την Porsche Design.

Μπαγκαζιέρες οροφής από την Porsche!

4.555 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2019)

Την απόφαση να βελτιώσει το χώρο αποσκευών στα μοντέλα της πήρε η Porsche, ωστόσο δεν το έκανε με τον τρόπο που φαντάζονται οι περισσότεροι .

Η γερμανική εταιρεία παρουσίασε δύο νέες μπαγκαζιέρες οροφής, οι οποίες εκτός από πολύ όμορφο σχεδιασμό χαρακτηρίζονται από την ευρυχωρία τους, καθώς μπορούν να αποθηκεύσουν 320 και 520 λίτρα. Τα δύο νέα αξεσουάρ τοποθετούνται εύκολα στις οροφές των μοντέλων της Porsche, όπως για παράδειγμα στις 911 Carrera 4 GTS, Macan, Cayenne και Panamera.
 
Παρόλο πως οπτικά δεν ταιριάζει μια μπαγκαζιέρα οροφής σε ένα σπορ αυτοκίνητο, κοιτώντας τις εικόνες παρατηρούμε πως δεν φαίνονται καθόλου άσχημες. Ακόμα και η εικόνα της 911 παραμένει εντυπωσιακή. Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συναντούμε σπορ αυτοκίνητο με το συγκεκριμένο αξεσουάρ, καθώς την τάση ξεκίνησε ο επαγγελματίας σκιέρ Jon Olsson που έχει τοποθετήσει παρόμοια αξεσουάρ στα supercar που έχει στην κατοχής του.
 
Οι μπαγκαζιέρες οροφής της Porsche αναπτύχθηκαν από την Porsche Design και υιοθετούν ένα ενδιαφέρον σχέδιο που τους επιτρέπει να ανοίγουν και να κλείνουν από κάθε πλευρά. Επίσης λέγεται ότι είναι εύκολο να εγκατασταθούν και είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να μην παρεμποδίζουν το κύριο χώρο αποσκευών του οχήματος. Τέλος είναι κατασκευασμένες από ελαφρύ πλαστικό με τη μπαγκαζιέρα χωρητικότητας 520 λίτρων να ζυγίζει 26 κιλά και αυτή των 320 λίτρων μόλις 18 κιλά.

Toyota
Audi