Εντόπισαν τα κλειδιά και έκλεψαν συνολικά εφτά αυτοκίνητα

Μπήκαν και έκλεψαν 7 αυτοκίνητα από Fiat-Chrysler

2.524 Επισκέψεις στο άρθρο (27/7/2018)

Θρασύτατη ομάδα από κλέφτες έκλεψαν Dodge Chargers, έκαναν τις βόλτες τους για λίγες ώρες και στην συνέχεια τα παράτησαν να τα βρεί η Αστυνομία. Κανείς ακόμα δεν έχει εντοπιστεί. Διαβάστε τι έγινε.

H κλοπή αυτοκινήτων είναι συχνό φαινόμενο σε οποιαδήποτε πόλη και χώρα. Ωστόσο περιστατικά σαν αυτό που συνέβη πριν από λίγες μέρες σε ένα ιδιωτικό parking στο Detroit μπορούν και τραβούν αμέσως τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το Fox News, μια ομάδα από κλέφτες όρμησαν και κατεδάφισαν την πόρτα του ιδωτικού χώρου parking Cassens που είχε εκείνη την ώρα σταθμευμένα πλήθος αυτοκινήτων που περίμεναν την αποστολή τους σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μόλις λοιπόν εισέβαλαν, οι κλέφτες εντόπισαν τα κλειδιά και έκλεψαν συνολικά εφτά αυτοκίνητα, με τα τέσσερα από αυτά να είναι Dodge Chargers και τα έξι να ανήκουν στον όμιλο Fiat-Chrysler.
 
Aρχικά, παρά τις αναφορές ότι υπήρχε σθεναρή αντίσταση από τους φύλακες, οι κλέφτες κατάφεραν πολύ γρήγορα να διαφύγουν. Οι τύχες των κλεφτών όμως άλλαξαν όταν ειδοποιήθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφεραν να βρουν τα έξι από τα εφτά αυτοκίνητα, λογικό αν σκεφτεί κανείς πως τα Dodge Chargers δεν περνούν απαρατήρητα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει πιαστεί κανείς από τους εμπλεκόμενους στην κλοπή.

Οι Αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους στην συλλογή βίντεο για να εντοπίσουν τους δράστες.

Hyundai
OPEL