2 φωτογραφίες »

«Μπλόκο» των Αρχών σε 45 supercars

2.906 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2021)

Οι οδηγοί των supercars αναστάτωναν συχνά τους κατοίκους του Hong Kong και τελικά βρήκαν μπροστά τους τις Αστυνομικές Αρχές.


Ένα κομβόι το οποίο αποτελούνταν από 45 supercars σταμάτησαν οι Αστυνομικές Αρχές του Ηοng Kong το περασμένο Σαββατοκύριακο και, όπως είναι απόλυτα λογικό, το γεγονός αυτό τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας έλαβε χώρα στις 7 το πρωί της περασμένης Κυριακής. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, οι Αρχές λάμβαναν πολλά παράπονα από κατοίκους «για πολύ δυνατούς ήχους από οχήματα» που προέρχονταν από τον αυτοκινητόδρομο που βρίσκεται κοντά, κυρίως μετά τα μεσάνυχτα ή διάφορες ώρες της ημέρας τα Σαββατοκύριακα.

Στο κομβόι αυτό υπήρχαν πολλές Lamborghini, Porsche, Ferrari, κάμποσα Nissan GT-R, αρκετές McLaren αλλά και μια Mercedes-AMG GT S. Τα δημοσιεύματα των τοπικών μέσων ανέφεραν πως ένα Nissan GT-R έφυγε από σημείο με γερανό λόγω υποψιών που είχε βελτιωθεί παράνομα ενώ σε άλλα 9 οχήματα έγιναν εξονυχιστικοί έλεγχοι, πριν τους δοθεί το πράσινο φως να αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με την Aστυνομία, τους πρώτους 11 μήνες του 2020 σημειώθηκαν 40% περισσότεροι παράνομοι αγώνες σε σχέση με όλο το 2019.
 

Hyundai
4green