Η νέα Μustang GT.

Mustang GT στα 700 PS

3.612 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2019)

O γνωστός βελτιωτικός οίκος και η Ford Performance κάνουν διαθέσιμο ένα βελτιωτικό πακέτο για την Mustang GT που φτάνει την ισχύ της στα 700 άλογα.

Το βελτιωτικό τους πακέτο για την Mustang GT ανακοίνωσαν Ford Performance και Roush, καταφέρνοντας να φτάσουν το επίπεδο ισχύος του πασίγνωστου μοντέλου μέχρι και τα 700 άλογα.
 
Οι δύο εταιρείες προσέθεσαν έναν υπερτροφοδότη που μπορεί να λειτουργήσει αποκλειστικά με τον ατμοσφαιρικό των 5,0 λίτρων και ενισχύει την δύναμη του μοτέρ στα 700 άλογα και τα 827 Νm ροπής. Για την καλύτερη ψύξη του μοτέρ και του κομπρέσορα, έχει τοποθετηθεί ένα αλουμινένιο intercooler και ένα μεγάλο ψυγείο, με την ίδια την Roush να αναφέρει πως το πακέτο έχει δοκιμαστεί για εκατοντάδες ώρες στο δυναμό και έχουν λάβει χώρα άπειρες επιταχύνσεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το πακέτο αφορά τις Mustang GT τόσο με το μηχανικό όσο και με το αυτόματο κιβώτιο.  Δίνεται εγγύηση τριών ετών ή 58.000 χιλιομέτρων, αρκεί η εγκατάσταση του kit γίνει σε πιστοποιημένο αντιπρόσωπο ή σε ειδικευμένο τεχνικό συνεργείο, και η τιμή του φτάνει τις 6.700 ευρώ.
 

Toyota
moto