Να τρέχει με 246 χλμ./ώρα πιάστηκε 19χρονος

2.946 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2019)

Να δοκιμάσει τις δυνατότητες του Audi που δανείστηκε από τον κολλητό του θέλησε ένας 19χρονος οδηγός. Δείτε τι έγινε.

Toν γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι στο Ontario του Καναδά, ο αστυνομικός Του τοπικού Αστυνομικού τμήματος Kerry Schmidt έπιασε έναν 19χρονο νεαρό να τρέχει στον τοπικό αυτοκινητόδρομο με 246 χλμ./ώρα.

To συμβάν συνέβη την περασμένη Δευτέρα, με τις αναφορές να κάνουν λόγο πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός να ήταν ένα Audi, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το μοντέλο. Τις τελευταίες μέρες ωστόσο φάνηκε πως το αυτοκίνητο δεν άνηκε καν στον νεαρό αλλά σε έναν φίλο του, από τον οποίο το δανείστηκε για να το «τεστάρει».
 
Ο αστυνομικός σημείωσε: «Bρήκε ένα τμήμα του αυτοκινητόδρομου 403 χωρίς κίνηση και άρχισε να επιταχύνει μπροστά στους αστυνομικούς που έκαναν τροχονομικούς ελέγχους. Ο έλεγχος έδειξε ότι έτρεχε με 246 χλμ./ώρα. Ήταν για να δοκιμάσει το αυτοκίνητο. Oι καιρικές συνθήκες ήταν χειμωνιάτικές και ακόμα και αν ήταν σχετικά ζεστός ο καιρός, οι δρόμοι ήταν υγροί και δεν ξέρεις τι συμβαίνει δίπλα σου, ποιες είναι οι πραγματικές συνθήκες. Εάν πατήσεις λίγο πάγο, μια λακκούβα ή εάν ένα αυτοκίνητο μπει μπροστά σου θα νομίζεις ότι έχεις τον έλεγχο αλλά στην πραγματικότητα δεν θα τον έχεις.»

Σαν αποτέλεσμα των πράξεων του νεαρού, το αυτοκίνητό και η άδεια του κατασχέθηκαν για μια εβδομάδα ενώ του απαγγέλθηκαν και κατηγορίες για μια σειρά από παραβιάσεις του ΚΟΚ.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center