Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Νέα BMW M4 CSL με 550 άλογα
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα BMW M4 CSL με 550 άλογα

1.980 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2022)

Τη νέα M4 CSL παρουσίασε η BMW, γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο τα 50 χρόνια από την γέννηση του τμήματος επιδόσεων Μ.

Μόλις 1.000 μονάδες

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 50ή επέτειο της BMW M, αποκαλύφθηκε η νέα M4 CSL (Competition , Sport , Lightweight). Το γερμανικό κουπέ, το οποίο σημείωσε τους ταχύτερους χρόνους από όλες τις BMW στο Nürburgring, θα κατασκευαστεί σε μόλις 1.000 μονάδες στο εργοστάσιο της μάρκας στο Dingolfing, με την αρχή να γίνεται τον Ιούλιο του 2022.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πέταξε μπόλικο βάρος από πάνω της

Η νέα M4 CSL είναι εξοπλισμένη με μία σειρά εξαρτημάτων που κατάφεραν να φέρουν το βάρος της στα 1.625 κιλά, πετυχαίνοντας έτσι αναλογία κιλών/ίππων που φτάνει τα 2,95 κιλά / ίππο. Σύμφωνα με τη μάρκα η τοποθέτηση των bucket καθισμάτων M Carbon μείωσε το βάρος κατά περίπου 24 κιλά σε σχέση με την Μ4. 21 κιλά εξοικονομήθηκαν με την αφαίρεση των πίσω καθισμάτων και των ζωνών ασφαλείας, ενσωματώνοντας ένα διαχωριστικό και πραγματοποιώντας τις σχετικές τροποποιήσεις στο χώρο αποσκευών. Οι αλλαγές στο πλαίσιο, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης πολύ ελαφρών κεραμικών φρένων M Carbon και ειδικών ζαντών (19 ιντσών μπροστά και 20 πίσω), ελατηρίων και γονάτων, μείωσαν το βάρος κατά 21 επιπλέον κιλά. Η μείωση της ποσότητας ηχομονωτικού υλικού εξοικονόμησε περίπου 15 κιλά, ενώ η χρήση εξαρτημάτων από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP), αφαίρεσε περίπου έντεκα κιλά.  Ακόμα, ένα πίσω σιλανσιέ από τιτάνιο, εξοικονομεί πάνω από τέσσερα κιλά βάρος.

Αποκλειστικό μεταλλικό χρώμα

Το μοντέλο είναι βαμμένο σε αποκλειστικό μεταλλικό χρώμα Frozen Brooklyn Grey, ενώ διαθέσιμα είναι και τα Alpine White ή μεταλλικό Sapphire Black. Παράλληλα το εξωτερικό διακοσμείται από κόκκινες λεπτομέρειες και επιμέρους στοιχεία από ίνες άνθρακα.