Νέα Bentley Continental GT Mulliner: Η κορυφαία Continental GT
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Bentley Continental GT Mulliner: Η κορυφαία Continental GT

2.896 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2022)

Η νέα Mulliner έκδοση για τη Bentley Continental GT συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της υπόλοιπης γκάμας του μοντέλου και για αυτό τοποθετείται στην κορυφή των επιλογών.

Συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των άλλων εκδόσεων

Ντεμπούτο στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood θα κάνει η νέα Bentley Continental GT της Mulliner. Το μοντέλο τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας της βρετανικής φίρμας και συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των εκδόσεων Azure και Speed.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με W12 μοτέρ απόδοσης 650 ίππων

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας W12 κινητήρας 6,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει πλέον 650 άλογα και 900 Nm ροπής, κάτι που του δίνει την δυνατότητα να πετυχαίνει το 0-96χλμ./ώρα 0,1 δευτερόλεπτα ταχύτερα, δηλαδή σε 3,5 δευτερόλεπτα. Η μέγιστη τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου φτάνει τα 335 χλμ./ώρα. Η νέα Mulliner εξοπλίζεται επίσης με ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, το σύστημα Dynamic Ride και αερανάρτηση.

Από τι ξεχωρίζει η Continental GT Mulliner

Η Continental GT Mulliner ξεχωρίζει από την υπόλοιπη γκάμα χάρη σε κάποια ξεχωριστά χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα τη νέα “Double Diamond” γρίλια,  τα καπάκια  των καθρεπτών που έχουν φινίρισμα satin ασημί ή μαύρο και τις μοναδικές 22άρες ζάντες του. Το εσωτερικό είναι φυσικά για μια ακόμη φορά υπερπολυτελές, με το μοτίβο “Diamond in Diamond” να δίνει το παρών στα καθίσματα, με την μάρκα να αναφέρει πως υπάρχουν σχεδόν 400.000 ραφές συνολικά συμπεριλαμβανομένων των πάνελ των θυρών και των επενδύσεων στο πίσω μέρος.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center