Στο μηχανοστάσιο της CT4 θα βρούμε δύο κινητήρες.

Το μάτι πέφτει πάνω στο τιμόνι και τα καθίσματα από δέρμα.

Nέα Cadillac CT4

3.681 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2019)

Η Cadillac CT4 υιοθετεί την σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας και προσφέρει πλήθος επιλογών στο κομμάτι του εξοπλισμού.


Η Cadillac επέλεξε να παρουσιάσει τον Μάιο πρώτα την έκδοση επιδόσεων του CT4 σπορ σεντάν με το χαρακτηριστικό γνώρισμα V στην ονομασία του αλλά τώρα είναι καιρός να γνωρίσουμε και την «απλή» του έκδοση.

Ο διάδοχος της ATS υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας που δίνει το παρών ήδη στα CT5 και ΧΤ6, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογα το εξοπλιστικό επίπεδο, το προφίλ της CT4 μπορεί να αναβαθμιστεί με διαφορετικό φινίρισμα σε διάφορα μέρη του αμαξώματος, όπως τα πλαίσια των παραθύρων και την γρίλια, με νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, ελαφρώς διαφοροποιημένους προφυλακτήρες, μεγαλύτερες πλαϊνές ποδιές, αεροτομή στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ κ.α.

Ρίχνοντας μια ματιά στο εσωτερικό, η Cadillac CT4 ακόμα και στην βασική της έκδοση παραμένει αρκετά πολυτελής. Το μάτι πέφτει πάνω στο τιμόνι και στα καθίσματα από δέρμα, την 8 ιντσών οθόνη για το σύστημα infotainment που είναι συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay, ενώ όσον αφορά τον τεχνολογικό εξοπλισμό, αυτός περιλαμβάνει διζωνικό σύστημα κλιματισμού, σύστημα keyless entry, κουμπί για την ενεργοποίηση του κινητήρα κ.α. Στις πιο υψηλές εκδόσεις, η Cadillac προσφέρει ακόμα αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, πεντάλ από αλουμίνιο, νέα paddles πίσω από τιμόνι και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας.

Στο μηχανοστάσιο της CT4 θα βρούμε δύο κινητήρες, έναν 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο απόδοσης 240 ίππων και 349 Nm ροπής που συνεργάζεται με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς και έναν turbo 2,7 λίτρων απόδοσης 313 ίππων και 471 Νm ροπής σε συνδυασμό με 10άρι αυτόματο. Και στις δύο επιλογές προσφέρεται προαιρετικά το σύστημα τετρακίνησης.

Τιμές δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.
 

Toyota
moto