Η νέα Ferrari 812 GTS είναι βασισμένη στην κουπέ 812 Superfast.

Όπως και το κουπέ έτσι και η νέα 812 GTS είναι εξαιρετικά γρήγορη.

Η 812 GTS χρησιμοποιεί ηλεκτρικά πτυσσόμενη σκληρή οροφή.

Το σπορ και συνάμα πολυτελές εσωτερικό σε κάνει να θέλεις αλλά και ταυτόχρονα να ντρέπεσαι να καθίσεις.

Νέα Ferrari 812 GTS

4.142 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2019)

Το ντεμπούτο της F8 Spider φαίνεται πως ήταν απλά το ορεκτικό για τη Ferrari, καθώς η ιταλική μάρκα λίγες ώρες αργότερα προχώρησε στην αποκάλυψη ενός ακόμα μοντέλου και συγκεκριμένα της 812 GTS που έρχεται με ούτε λίγο ούτε πολύ 800 ίππους!

Η νέα Ferrari 812 GTS είναι βασισμένη στην κουπέ 812 Superfast και χαρακτηρίζεται ως το πιο ισχυρό cabriolet κάτι που επιτυγχάνεται χάρη στον V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα 6,5 λίτρων που προσφέρει 800 ίππους και 718 Nm ροπής. Για να κάνουμε πιο κατανοητή την ιπποδύναμη της νέας «ιταλίδας καλλονής» να πούμε πως ξεπερνάει αυτή της κάμπριο Corvette ZR1, αλλά και της Lamborghini Aventador SVJ Roadster.
 
Όπως και το κουπέ έτσι και η νέα 812 GTS είναι εξαιρετικά γρήγορη. Χρειάζεται κάτω από τρία δευτερόλεπτα να ολοκληρώσει το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα, ενώ σε 8,3 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα ξεκινήσει, ο οδηγός θα έχει δει στο κοντέρ τα 200 χλμ./ώρα. Σε ότι αφορά την τελική ταχύτητα αυτή κυμαίνεται στα 340 χλμ./ώρα.
 
Ακολουθώντας τα βήματα της  F8 Spider που αναφέραμε στην αρχή, η 812 GTS χρησιμοποιεί ηλεκτρικά πτυσσόμενη σκληρή οροφή που χρειάζεται μόνο 14 δευτερόλεπτα για να ανοίξει ή να κλείσει, αρκεί το αυτοκίνητο να κινείται με λιγότερα από 45 χλμ./ώρα. Να σημειωθεί πως όπως συμβαίνει με κάθε κάμπριο μοντέλο, έτσι και σε αυτό η απαραίτητη ενίσχυση του πλαισίου, είχε αντίκτυπο στο βάρος καθώς η Ferrari έπρεπε να προσθέσει 75 κιλά.
 
Εξωτερικά δε χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα. Ο άψογος σχεδιασμός που συνηθίζει να προσφέρει η ιταλική μάρκα στο μοντέλα της συνεχίζεται και σε αυτή την περίπτωση, τη στιγμή που το σπορ και συνάμα πολυτελές εσωτερικό σε κάνει να θέλεις αλλά και ταυτόχρονα να ντρέπεσαι να καθίσεις.        

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw