Αυτή είναι η πρώτη επίσημη εικόνα της νέας Jaguar XF Sportbrake χωρίς κανένα ίχνος καμουφλάζ. Τα βλέμματα τραβά η πανοραμική πλήρως γυάλινη οροφή.

Σήμερα η Jaguar παρουσίασε τη σιλουέτα του μοντέλου στο κέντρο του εμβληματικού γηπέδου τένις στο Γουίμπλεντον της Αγγλίας.

Η Jaguar XF Sportbrake (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα) θα βασίζεται στην ίδια αλουμινένια πλατφόρμα με το sedan μοντέλο, με το οποίο θα μοιράζεται τη γκάμα των κινητήρων.

Νέα 2λιτρα μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου, θα συνδυάζονται με 6άρι μηχανικό και 8άρι αυτόματο κιβώτιο, στέλνοντας την κίνηση (προαιρετικά) και στους 4 τροχούς της XF Sportbrake (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα).

Νέα Jaguar XF Sportbrake (+video)

3.698 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/4/2017

Η Jaguar αποκάλυψε τη σιλουέτα της νέας XF Sportbrake στο κέντρο του γηπέδου Γουίμπλετον.

 
Η πρώτη εμφάνιση του νέου station wagon μοντέλου της βρετανικής φίρμας είναι γεγονός, ένα χρόνο μετά την πρώτη εικόνα που είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας με αφορμή το παριζιάνικο σαλόνι αυτοκινήτου.

Σήμερα η Jaguar παρουσίασε τη σιλουέτα του μοντέλου στο κέντρο του εμβληματικού γηπέδου τένις στο Γουίμπλεντον της Αγγλίας, ενώ αποκάλυψε και μια πανοραμική εικόνα του μοντέλου που μας δίνει μια πρώτη ρεαλιστική εικόνα για τη μορφή του.
 

Ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού, κ. Ian Callum, δήλωσε χαρακτηριστικά «Με την XF Sportbrake δημιουργήσαμε μια σιλουέτα "τραβηγμένη" προς τα πίσω που δίνει σπορτίφ αίσθηση. Το μοντέλο θα εξελίξει τα επίπεδα πρακτικότητας στη γκάμα, χωρίς να θυσιαστούν κάποια στοιχεία δυναμικής σχεδίασης και οδικής συμπεριφοράς που περιμένουν οι καταναλωτές».

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η XF Sportbrake θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα αλουμινίου με το sedan μοντέλο, με το οποίο θα μοιράζεται τη γκάμα των κινητήρων. Αναφερόμαστε στα νέα 2λιτρα και 3λιτρα μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου, που συνδυάζονται με 6άρι μηχανικό και 8άρι αυτόματο κιβώτιο, στέλνοντας την κίνηση (προαιρετικά) και στους 4 τροχούς.

Προκειμένου να έχετε μια καλύτερη εικόνα του νέου μοντέλου, παραθέτουμε και τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του ανεξάρτητου σχεδιαστή Theophilus Chin. Δείτε παρακάτω το σχετικό video που δημοσιοποίησε η βρετανική μάρκα: