Στην περιγραφή του βίντεο, η Lamborghini λέει ότι θα τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό V12 6,5 λίτρων κινητήρα ο οποίος θα προσφέρει 830 ίππους.

Νέα Lamborghini με 830 ίππους (vid)

2.316 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2019)

Ένα teaser βίντεο το οποίο δείχνει ένα νέο αγωνιστικό μοντέλο περιορισμένης έκδοσης βασισμένο στην Aventador, δημοσίευσε η Lamborghini .


Πριν από περίπου ένα μήνα είχαν κάνει την εμφάνισή τους πληροφορίες που ήθελαν το ερχομό ενός νέου μοντέλου βασισμένο στην  Aventador με τίτλο «SVR», που θα περιορίζονταν αποκλειστικά για οδήγηση εντός πίστας. Μάλιστα οι πληροφορίες αυτές συνοδεύτηκαν από νέες που έκαναν λόγο πως μόλις 40 μονάδες θα κατασκευάζονταν, αλλά και πως το νέο μοντέλο θα αποτελούσε έκδοση της Lamborghini FXX.
 
Έτσι όλα συνηγορούν πως το αυτοκίνητο που δείχνει η ιταλική μάρκα δεν πρόκειται για κάποιο άλλο, αλλά από το νέο SVR μοντέλο, αν και το όνομα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Από το βίντεο βλέπουμε πως έχει λάβει πράσινο χρώμα, ενώ το αμάξωμα του για τις ανάγκες τις πίστας έχει διαφοροποιηθεί από αυτό της κανονικής Aventador.
 
Στην περιγραφή του βίντεο, η Lamborghini λέει ότι θα τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό  V12 6,5 λίτρων κινητήρα ο οποίος θα προσφέρει 830 ίππους, αριθμός κατά 60 ίππους αυξημένος σε σχέση με την Aventador SVJ. Γνωρίζουμε επίσης ότι το αυτοκίνητο θα διαθέτει σειριακό κιβώτιο Xtrac 6 ταχυτήτων και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.
 
Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία δεν ανακοίνωσε πότε θα παρουσιαστεί επίσημα το νέο πιστάδικο μοντέλο που βασίζεται στην Aventador, αλλά αναμένουμε να ακούσουμε περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες, αν όχι ημέρες. Θεωρείται ότι οι παραδόσεις στους πελάτες θα ξεκινήσουν το 2021.
 
Δείτε το βίντεο
 

ford
test center