Η ισχύς πηγάζει από έναν νέο twin-turbo V8 κινητήρα απόδοσης 620 ίππων και 630 Νm ροπής.

H ΜcLaren GT είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία με τιμή από 210.000 δολάρια.

Η καμπίνα εξοπλίζεται με άνετα, ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα, θερμαινόμενα καθίσματα.

Nέα McLaren GT

4.913 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2019)

Το θαύμα τους έκαναν οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της βρετανικής μάρκας στο supercar που η εταιρεία εκτιμά πως θα αλλάξει τα δεδομένα.

Στην επίσημη παρουσίαση της McLaren GT προχώρησε η βρετανική εταιρεία που μεταξύ άλλων ισχυρίζεται πως θα αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία της χάρη στο ελαφρύ της βάρος, στον νέο πανίσχυρο V8 κινητήρα και στους μεγάλους της χώρους.

Το supercar στοχεύει σε ένα νέο κοινό που θέλει να συνδυάσει υψηλές επιδόσεις σε συνδυασμό με μεγάλα επίπεδα άνεσης ακόμα και για μακρινά ταξίδια. Το μοντέλο βασίζεται στην MonoCell II-T Monocoque αρχιτεκτονική της εταιρείας και έχει μόνο 1.530 κιλά βάρος αλλά, αν είναι κάτι που κάνει την GT να ξεχωρίζει πραγματικά είναι ο 420 λίτρων πίσω και ο 150 λίτρων αποθηκευτικός χώρος κάτω από το καπό που κάνει το supercar το πιο ευρύχωρο σε θέμα αποσκευών μοντέλο της μάρκας και ίσως το κορυφαίο στον τομέα αυτόν στην κατηγορία του.
 
Η καμπίνα εξοπλίζεται με άνετα, ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα, θερμαινόμενα καθίσματα , σύστημα ήχου Bowers & Wilkins με 12 ηχεία και ειδική γυάλινη οροφή (προαιρετικά), ενώ η McLaren κάνει λόγο πως προσφέρει ακόμα «το πιο σοφιστικέ σύστημα infotainment» που έχει δοθεί ποτέ σε μοντέλο της.

Η ισχύς πηγάζει από έναν νέο twin-turbo V8 κινητήρα απόδοσης 620 ίππων και 630 Νm ροπής σε συνδυασμό με ένα 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που επιτρέπει στο supercar να πετυχαίνει στο σπριντ μέχρι τα 100χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα. Ο κινητήρας, σύμφωνα με την εταιρεία, στροφάρει κατά 95% ανάμεσα στις 3.000 και τις 7.250 σ.α.λ, κάτι που κάνει το προσπέρασμα παιχνιδάκι. Πώς αλλιώς θα γινόταν άλλωστε…

H ΜcLaren GT είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία με τιμή από 210.000 δολάρια (187.000 ευρώ).
 

Mercedes
moto