Tο πιο ισχυρό και μοναδικό 911 Turbo S που δημιουργήθηκε.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο πιο ισχυρό και μοναδικό 911 Turbo S που δημιουργήθηκε.

Νέα Porsche 911 Turbo S

3.604 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2017)

Τον καλύτερο τρόπο, για να γιορτάσει τη μετονομασία της Porsche Exclusive σε Porsche Exclusive Manufaktur, σκέφτηκε η εταιρεία, προσφέροντας μας τη νέα 911 Turbo S Exclusive, με 27 επιπλέον άλογα και παραγωγή μόλις 500 μονάδων.

Όντας το πιο ισχυρό και μοναδικό 911 Turbo S που δημιουργήθηκε, το σπορ αυτοκίνητο έχει χρυσό μεταλλικό χρώμα στο αμάξωμα του, με τις ίνες άνθρακα να κάνουν την εμφάνισή τους στο καπό και την οροφή. Επιπλέον οι σχεδιαστές εγκατέστησαν πλαϊνές ποδιές με ανθρακονήματα και μοναδικές 20αρες ζάντες με χρυσές λεπτομέρειες.

Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου η Porsche εγκατέστησε ένα νέο αεροδυναμικό διαχύτη.

Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου η Porsche εγκατέστησε ένα νέο αεροδυναμικό διαχύτη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου η Porsche εγκατέστησε ένα νέο αεροδυναμικό διαχύτη και την πίσω πτέρυγα από το Turbo Aerokit. Επίσης πρέπει να αναφερθούμε και στο μοναδικό σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι.

Η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με ρυθμιζόμενα καθίσματα 18 θέσεων, τα οποία φέρουν ταπετσαρία από διάτρητο δέρμα, με δύο φαρδιές  χρυσές λωρίδες αλλά και χρυσές ραφές. Το ίδιο χρώμα ωστόσο το βρίσκουμε και στα προσκέφαλα αλλά και στην επένδυση της οροφής που είναι από δέρμα Alcantara. Σε ότι αφορά τις εσωτερικές επιφάνειες είναι στρογγυλεμένες και φέρουν διακοσμητικά φύλλα ανθρακονημάτων με ένθετα από χαλκό

Η ισχύς παρέχεται από έναν αναβαθμισμένο κινητήρα 3,8 λίτρων, ο οποίος παράγει 607 άλογα και ροπή στρέψης 750 Nm. Χάρη στους πρόσθετους 27 ίππους, το αυτοκίνητο επιταχύνει από 0-100 χλμ/ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα και έχει μέγιστη ταχύτητα 330 χλμ.
Τα πρόσθετα 27 άλογα ανάγκασαν του μηχανικούς να προσαρμόσουν ενισχυμένα κεραμικά φρένα και σύστημα διεύθυνσης στο πίσω άξονα. Το μοντέλο διαθέτει επίσης το πακέτο Sport Chrono και το σύστημα διαχείρισης ανάρτησης Porsche Active Suspension.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως οι αγοραστές θα έχουν την δυνατότητα  αγοράς ρολογιού από την Porsche Design. Το ρολόι είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο και διαθέτει μια μαύρη επίστρωση καρβιδίου τιτανίου και τελειώνει με την πραγματική βαφή που χρησιμοποιείται στο αυτοκίνητο.

Αν αυτό δεν έχει εξαντλήσει τον τραπεζικό σας λογαριασμό, η εταιρεία θα προσφέρει επίσης ένα σύνολο αποσκευών αποκλειστικής σειράς, το οποίο περιλαμβάνει δύο χαρτοφύλακες, μια τσάντα ημέρας και μια τσάντα κοστουμιών.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center