Μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει μια εικόνα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο ιστολόγιο BMW Blog που είναι αφιερωμένο, όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας, στις ειδήσεις γύρω από την βαυαρική μάρκα.
Αν λάβουμε υπόψη μας ότι η ίδια η BMW είχε δημοσιεύσει πρόσφατα μια σειρά από φωτογραφίες της νέας Σειράς 3 κάτω υπό βαρύ καμουφλάζ και ότι πηγές από την Γερμανία αναφέρουν πως η μάρκα ετοιμάζει κάτι καλό για την Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, τότε μάλλον το αυτοκίνητο το οποίο καλύπτεται με πέπλο είναι η ολοκαίνουρια γενιά της 3άρας.
Πληροφορίες για την γκάμα του μοντέλου δεν έχουν αποκαλυφθεί αλλά περιέργως, υπάρχουν μια σειρά από διαρροές σχετικά με την M340i M Performance έκδοση του μοντέλου. Συγκεκριμένα, λέγεται το αυτοκίνητο θα είναι 55 κιλά ελαφρύτερο, θα έχει τέλεια κατανομή βάρους 50:50, θα εξοπλίζεται με νέο σύστημα ανάρτησης και θα έχει μειωμένη απόσταση από το έδαφος κατά περίπου 10 χλστ.
Κάτω από το καπό θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα ο γνωστός μας 3λιτρος turbo κινητήρας απόδοσης 360 ίππων και 501 Νm ροπής σε συνεργασία με 8τάχυτη αυτόματη μετάδοση. Στάνταρ θα είναι η κίνηση στους πίσω τροχούς ενώ το σύστημα τετρακίνησης θα προσφέρεται προαιρετικά.
Θα γίνει άραγε το ντεμπούτο της νέας Σειράς 3 στο Παρίσι;