Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Η βασική έκδοση Pure των smart fortwo και forfour, θα τοποθετηθεί κάτω από την Passion. Ας δούμε τι περιλαμβάνει…

Η έκδοση Pure στα smart fortwo και forfour θα συνδυάζεται αποκλειστικά με το 3κύλινδρο 1.000άρι σύνολο στην εκδοχή των 71 ίππων, το οποίο συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων.

Νέα βασική έκδοση smart

6.464 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/5/2017

Η βασική έκδοση Pure επιστρέφει στη γκάμα των νέων smart fortwo και forfour στην έκδοση των 71 ίππων. Δείτε τι περιέχει στον εξοπλισμό της.

 
Οι υποψήφιοι αγοραστές των smart fortwo και forfour θα έχουν σύντομα μια νέα επιλογή, καθώς από τον Ιούλιο (στην Αγγλία τουλάχιστον) η γκάμα των μοντέλων θα αποκτήσει τη βασική έκδοση Pure, η οποία θα τοποθετηθεί κάτω από την Passion.
 
Προφανώς θα υπάρξουν κάποιες ελλείψεις στον εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει εννέα χρωματικές επιλογές, τροχούς 15 ιντσών, φώτα αλογόνου με φλας LED, μαύρο κλωβό και γρίλια, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, A/C, ηλεκτρικά παράθυρα, ηχοσύστημα, αλλά και τιμόνι – κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενα σε ύψος.
   
Η έκδοση Pure στα smart fortwo και forfour θα συνδυάζεται αποκλειστικά με το 3κύλινδρο 1.000άρι σύνολο στην εκδοχή των 71 ίππων, το οποίο συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων. Αμφότερα τα μοντέλα έχουν τελική ταχύτητα 151 χλμ./ώρα, ενώ το fortwo υπόσχεται μέση κατανάλωση 4,1 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 93 γρ./χλμ. Στο forfour τα αντίστοιχα νούμερα είναι 4,2 λτ./100 χλμ. και 97 γρ./χλμ.