Νέα έκδοση Lexus LC Coupe με «μοχθηρό» στυλ
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα έκδοση Lexus LC Coupe με «μοχθηρό» στυλ

3.516 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2021)

Μια νέα έκδοση για το κουπέ της ιαπωνικής φίρμας θα είναι διαθέσιμη για τους Βρετανούς , η οποία υιοθετεί το total black look. Η Lexus αφαίρεσε ότι χρώμιο υπήρχε πάνω στο αυτοκίνητο, αντικαθιστώντας το με μαύρες λεπτομέρειες.

Το μαύρο είναι πάντα στη μόδα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αρχικά το χρώμα που επιλέχθηκε για αυτήν την έκδοση είναι το Graphite Black, με τις 21 ιντσών σφυρήλατες ζάντες να είναι και αυτές βαμμένες σε σκούρα απόχρωση. Το πολύ όμορφο και... σκοτεινό σύνολο ολοκληρώνουν η γρίλια στο εμπρόσθιο μέρος, το εσωτερικό των φωτιστικών σωμάτων και άλλες λεπτομέρειες μαύρου χρώματος, όπως επίσης η οροφή του αμαξώματος που είναι κατασκευασμένη από ανθρακόνημα.

Φουλ έξτρα εξοπλισμός

Στο εσωτερικό του, δεσπόζουν τα ρυθμιζόμενα καθίσματα 10 θέσεων στο σκουρόχρωμο φουλ δερμάτινο σαλόνι, ενώ για τον κρυστάλλινο ήχο, αναλαμβάνουν τα 13 ηχεία της Mark Levinson. Πλούσια είναι η άνεση, με καθίσματα που προσφέρουν θέρμανση και εξαερισμό, θερμαινόμενο τιμόνι και ρυθμιζόμενες αναρτήσεις να είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά χωρίς επιπλέον χρέωση.  Στον έξτρα εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα για head-up display και ασύρματο κλειδί σε μορφή κάρτας (card key).

Μαύρο, «κακό» και 471 ατμοσφαιρικούς ίππους

Η έκδοση του Lexus LC Coupe με το όνομα Black Inspiration θα είναι διαθέσιμη και για την LC 500 και την υβριδική LC 500h. Στην πρώτη περίπτωση, ο V8 κινητήρας χωρητικότητας 5.000 κυβικών εκατοστών αποδίδει 471 ατμοσφαιρικούς ίππους, ενώ δεύτερη, υβριδική εκδοχή αποτελείται από έναν V6 3,5 λίτρων με ηλεκτρική υποβοήθηση ονομαστικής ισχύος 359 ίππων. Για τους μελλοντικούς ενδιαφερόμενους, οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν την 1 Νοεμβρίου, ημερομηνία που θα ανακοινωθεί και η τιμή του για την βρετανική αγορά.

Εσείς θεωρείται πως το μαύρο χρώμα είναι μια κλασική μουντή επιλογή που κρύβει τις ατέλειες ή ένα χρώμα που αναδεικνύει πάντα το design ενός αυτοκινήτου;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
skoda