Mε μια ολοκαίνουργια έκδοση έρχεται η Alfa Romeo Giulietta, η οποία σύμφωνα με τη φίρμα ανεβάζει ακόμα περισσότερο το σπορ χαρακτήρα της.

Νέα έκδοση Sport της Alfa Romeo Giulietta

7.547 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2018)

Mε μια ολοκαίνουργια έκδοση έρχεται η Alfa Romeo Giulietta, η οποία σύμφωνα με τη φίρμα ανεβάζει ακόμα περισσότερο το σπορ χαρακτήρα της.

Το πακέτο της βασικής έκδοσης της Giulietta, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, A/C, 6 αερόσακους, ESP/HillHolder/e-Q2, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, επιλογέα οδήγησηςALFADNA, DRL και πίσω φώτα LED, σύστημα U-connectμε οθόνη αφής 5 ιντσών, Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι και ζάντες αλουμινίου 16ΆΆεμπλουτίζεται, για την ολοκαίνουργια έκδοση Giulietta Sport, με τις εξής προσθήκες: σπορ εμπρός προφυλακτήρα με κόκκινο περίγραμμα, σπορ πίσω διαχύτη με μεγαλύτερη διπλή απόληξη εξάτμισης, πλευρικά μαρσπιέ, μαύρο εσωτερικό στον ουρανό και τις κολώνες, ζάντες αλουμινίου 17ΆΆ, σκούρα πίσω κρύσταλλα, προβολείς ομίχλης, εμπρός υποβραχιόνιο και cruisecontrol.
 
Επιπλέον η νέα Giulietta Sport μπορεί να διαμορφωθεί με ιδιαίτερο τρόπο, χάρη στη γκάμα χαρακτηριστικών και πακέτων εξοπλισμού που προσφέρονται.
 
Ο σπορ χαρακτήρας του αυτοκινήτου αναδεικνύεται στον μέγιστο βαθμό με το εντυπωσιακό Μπλε Misano, ενώ το μοντέλο είναι διαθέσιμο και σε 11 επιπλέον χρωματικές επιλογές.
 
Τα νέα πακέτα προαιρετικού εξοπλισμού είναι εξίσου ελκυστικά. Συγκεκριμένα, στο πακέτο Tech συμπεριλαμβάνονται: RadioAlpine (με υψηλής ποιότητας οθόνη αφής 7ιντσών και υποστήριξη Video, Bluetooth audio streaming, κόκκινο διακριτικό φωτισμό, θύρες USB/AUX και HDMI, χειριστήρια στο τιμόνι με 8 κουμπιά ελέγχου), κάμερα οπισθοπορείας και πρίζα 12Vστο χώρο αποσκευών. Το πακέτο συνδέεται υποχρεωτικά με τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.
Το πακέτο Carbon αναβαθμίζει την σπορτίβ εμφάνιση του αυτοκινήτου χάρη στις carbon-look λεπτομέρειες στη γρίλια, στα καλύμματα των καθρεπτών, στους προβολείς, στα πάνελ των θυρών και το πλαίσιο του ταμπλό, στον εμπρός διαχύτη με τις κόκκινες γραμμές, αλλά και στα πλευρικά μαρσπιέ. Ο σπορ χαρακτήρας αναδεικνύεται και από το σκούρο ταμπλό, τις Miron λαβές των θυρών και τα Mironπεριγράμματα των προβολέων ομίχλης.
 
Η τιμή της νέας Giulietta Sport, μετά τις προωθητικές ενέργειες, έχει ως εξής: με τον κινητήρα 1.4 120 ίπποι στα  18.050 ευρώ, με τον 1.4Multiair 150 ίππους στις 20.600 ευρώ και με τον 1.6 JTDM-2 120 ίππους στα  20.900 ευρώ ενώ μπορεί να αποκτηθεί και με χρηματοδότηση μέσω FCABank.
 
Τέλος, η εταιρεία ενημερώνει πως η νέα Giulietta Sport, όπως και όλη η γκάμα της Giulietta τόσο με μηχανικό όσο και με αυτόματο κιβώτιο (εκτός της κορυφαίας έκδοσης Veloce) διατίθεται με λιανική τιμή προ φόρων < 17.000 ευρώ προσφέροντας σημαντικά οφέλη τόσο για τον χρήστη εταιρικού αυτοκινήτου όσο και για τον πελάτη λιανικής.

Mercedes
test center