Η Bentley δίνει τώρα στην Bentayga μία νέα ειδική έκδοση την οποία ονομάζει V8 Design Series.

Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό οι αναβαθμίσεις βασίζονται στην έκδοση V8 του υπερβολικά πολυτελούς SUV.

H Design Series, προσθέτει μια ποδιά στο κάτω μέρος του εμπρόσθιου προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό η βρετανική φίρμα προσφέρει στη Bentayga V8 Design Series, τέσσερις χρωματικές επιλογές.

Tο ταμπλό διακοσμείται από ίνες άνθρακα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στο πάνω μέρος των θυρών.

Νέα έκδοση V8 Design Series της Bentayga

1.721 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2019)

Η Bentley δίνει τώρα στην Bentayga μία νέα ειδική έκδοση την οποία ονομάζει V8 Design Series.

Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό οι αναβαθμίσεις βασίζονται στην έκδοση V8 του υπερβολικά πολυτελούς SUV και διαθέτουν ειδικούς χρωματικούς συνδυασμούς και εικαστικές «πινελιές» της Mulliner, τόσο μέσα όσο και έξω, δίνοντας μία νέα αισθητική στο μοντέλο.
 
Σε ότι αφορά τα εξωτερικό μέρος, η Design Series, προσθέτει μια ποδιά στο κάτω μέρος του εμπρόσθιου προφυλακτήρα, ενώ στο πίσω μέρος οι απολήξεις του συστήματος εξάτμισης έχουν λάβει μαύρη απόχρωση. Το μαύρο χρώμα κυριαρχεί και πηγαίνει και στους τροχούς οι οποίοι φέρουν επτά ακτίνες, χαρακτηριστικό της Design Series Mulliner Paragon.
 
Στο εσωτερικό η βρετανική φίρμα προσφέρει στη Bentayga V8 Design Series, τέσσερις χρωματικές επιλογές (που είναι διαθέσιμες και για το εξωτερικό), για να συνδυαστούν φυσικά με το μαύρο χρώμα. Το κόκκινο, το πορτοκαλί, το λευκό  και το μπλε χρώμα είναι παρόντα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά ως μέρος της έκδοσης Design Series. Από κει και πέρα το ταμπλό διακοσμείται από ίνες άνθρακα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στο πάνω μέρος των θυρών.
 
Η Bentley δεν κάνει καμία αναφορά στο κόστος του μοντέλου, ωστόσο όπως όλοι φανταζόμαστε αυτοί που θα σκεφτούν να την αγοράσουν ξέρουν ότι πρέπει να βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στη τσέπη.   

NEO PROACE
NISSAN