Η τιμή του θα ξεκινά από τις 25.695 λίρες (29.310 ευρώ).

Η τιμή του θα ξεκινά από τις 25.695 λίρες (29.310 ευρώ).

Η έκδοση περιλαμβάνει νέες αισθητικές παρεμβάσεις.

Kάτω από το καπό δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή.

Nέα έκδοση για Mazda MX-5

6.259 Επισκέψεις στο άρθρο (30/4/2018)

Στην νέα Sport Black έκδοση, η Mazda προσφέρει στο μοντέλο ένα νέο και μοναδικό χρώμα αλλά και κάποιες μικρές αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό του γνωστού roadster. Δείτε τι περιλαμβάνει.

Μια ακόμη έκδοση για το τελευταίας γενιάς MX-5  RF παρουσίασε η Mazda κάτω από την ονομασία Sport Black, προσφέροντας του μοναδική βαφή και νέο εξοπλισμό.

Συγκεκριμένα, η έκδοση αυτή περιλαμβάνει νέες αισθητικές παρεμβάσεις με την πιο προφανή να είναι το ολοκαίνουριο και μοναδικό για την γκάμα Eternal Blue εξωτερικό χρώμα βαφής που έρχεται σε αντίθεση με το μικρό μαύρο πίσω σπόιλερ, τους μαύρους καθρέπτες και τις Gunmetal γκρι 17άρες ζάντες αλουμινίου. Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, υπάρχουν μοναδικά πατάκια, δερμάτινα καθίσματα, πίσω σένσορες parking, αυτόματη ενεργοποίηση των εμπρός φωτιστικών σωμάτων και των υαλοκαθαριστήρων.
 
Kάτω από το καπό δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή, με την νέα έκδοση να εξοπλίζεται με τον 2λιτρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 160 ίππων και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Η τιμή του θα ξεκινά από τις 25.695 λίρες (29.310 ευρώ) με το εμπορικό του λανσάρισμα να ξεκινά στις 28 Μαΐου. Η παραγωγή του θα περιοριστεί μόνο στα 300 αυτοκίνητα.
 

AUTOFIT PASXA
vw