• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μία νέα έκδοση προσφέρει στα Scenic και Grand Scenic, η Renault.

H έκδοση Black Edition διατίθεται στην εγχώρια γαλλική αγορά με υπερτροφοδοτούμενες επιλογές τετρακύλινδρων κινητήρων.

H Black Edition φέρνει σε συνδυασμό το δέρμα Alcantara και τις ασημί ραφές ως κύριο χαρακτηριστικό.

Νέα έκδοση για τα Scenic και Grand Scenic

1.785 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/5/2019

Μία νέα έκδοση προσφέρει στα Scenic και Grand Scenic, η Renault, όσον αφορά τη γαλλική αγορά. Γνωρίστε την Black Edition.

Renault: Απόκτησε το Renault σου με προσφορά στην έκθεση αυτοκινήτου

Υποσχόμενη «μεγάλη άνεση, βελτιωμένη απόδοση και σπορ επιδόσεις», η έκδοση Black Edition διατίθεται στην εγχώρια γαλλική αγορά με υπερτροφοδοτούμενες επιλογές τετρακύλινδρων κινητήρων. Αυτές περιλαμβάνουν τους Blue dCi 120 και Blue dCi 150 (πετρέλαιο) μαζί με τους TCe 140 και TCe 160 (βενζίνη). Εκτός από το στάνταρ 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, οι Γάλλοι μπορούν επίσης να επιλέξουν το εξατάχυτο αυτόματο (EDC) που προσφέρει και η Renault στην περίπτωση του Megane.
 
Σε ότι αφορά την εμφάνιση, τα μαύρα χαρακτηριστικά στους προβολείς και οι μαύρες ζάντες Silverstone 20 ιντσών είναι τα βασικά στοιχεία. Προχωρώντας στο εσωτερικό του Scenic και του Grand Scenic, η Black Edition φέρνει σε συνδυασμό το δέρμα Alcantara και τις ασημί ραφές ως κύριο χαρακτηριστικό. Από κει και πέρα ειδικά πατάκια, πεντάλ αλουμινίου θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, πανοραμική ηλιοροφή και head-up display είναι μέρη του βασικού εξοπλισμού.
 
Για αυτούς που αναρωτιούνται, το κόστος απόκτησης στην περίπτωση του Grand Scenic Black Edition με τον Blue dCi 150 και το αυτόματο κιβώτιο EDC ανέρχεται στις 38.700 ευρώ, μιλώντας πάντα για την γαλλική αγορά.
 
Από κει και πέρα, μία άλλη επιλογή που αξίζει να ληφθεί υπόψη είναι η «μετατροπή» του Grand Scenic από 5θέσιο σε 7θέσιο κάτι που κοστίζει 600 ευρώ, ενώ τέλος να σημειωθεί πως αρκετά μεγάλος είναι ο κατάλογος του προαιρετικού εξοπλισμού.  

7 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  SCENIC