Σε μια νέα έκδοση του RX, εργάζεται η Lexus.

Σε μια νέα έκδοση του RX, εργάζεται η Lexus.

Νέα μοντέλα από τη Lexus

2.943 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2017)

Σε μια νέα έκδοση του RX, εργάζεται η Lexus, η οποία θα προσφέρει ένα νέο SUV επτά θέσεων , το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Τόκυο.

Νωρίτερα η εταιρεία είχε υποβάλει αιτήσεις για τα εμπορικά σήματα των μοντέλων RX350L και RX450hL, υποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τις προθέσεις της. Μαζί με την μεγαλύτερη έκδοση του SUV που προαναφέραμε,  η Lexus θα αποκαλύψει επίσης την έκδοση παραγωγής των μοντέλων UX, η οποία θα βρίσκεται κάτω από τα τρέχοντα μοντέλα NX και RX.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η μάρκα έχει ήδη αγοράσει τις εμπορικές ονομασίες UX200, UX250 και UX250h, με την παραγωγή των μοντέλων UX να αναμένεται να έχουν λιγότερο επιθετικό σχεδιασμό, διατηρών τας ταυτόχρονα την μάσκα με τις έντονες γωνίες, που έχουν τα τελευταία μοντέλα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως με δηλώσεις του ο, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Toyota και της Lexus στην Ευρώπη, Johan Van Zyl δήλωσε: «Αυτή η ιδέα του UX αφορά την πρόβλεψη και την απαράμιλλη γνώση της Lexus στην αγορά των SUV. Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο κεφάλαιο ενός πιο τολμηρού εμφανισιακά SUV της Lexus , του concept UX».      
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
citroen